Ce să nu faci niciodată în dormitor. Evită aceste greşeli care taie cheful oricui!

1 shutterstock 1585932832 jpg jpeg

Fie că te afli într-o relaţie de mult timp, fie că ai un partener de puţină vreme, ocolirea acestor greşeli sexuale te poate face mai fericit, atât în dormitor, cât şi în afara lui.

Succesul în relaţia sexuală nu ţine neapărat de abilităţile tale, ci de a fi un partener onest. Unele greşelile sexuale pot reduce libidoul şi n-ar trebui să le faci niciodată în pat. De exemplu, dacă ai o perioadă mai stresantă la serviciu ori te-ai certat cu un prieten, indiferent de factorul de stres, uită de el atunci când intri în dormitor. Studiile au arătat că oamenii, în special femeile, trebuie să-şi poată alunga gândurile şi stresul pentru a se excita. Asta nu înseamnă că, dacă eşti preocupată de muncă, relaţiile intime au de suferit, pentru că anxietatea ucide excitarea. Pentru femei, fantezia ar putea fi o modalitate utilă de a se detaşa de evenimentele neplăcute din ziua respectivă şi de a acorda timp partenerului.

Te îngrijorează exagerat de mult problemele mecanice

Fiecare bărbat adult se poate confrunta la un moment dat cu ceea ce numeşte impotenţă episodică. Printre principalele cauze se numără problemele de circulaţie sanguină, consumul de alcool, oboseala sau pur şi simplu o zi solicitantă la serviciu. Nu este influenţată de sentimentele pe care le are faţă de parteneră. Este importantă şi reacţia partenerei. Dacă va începe să-şi insulte bărbatul, s-ar putea transforma într-o problemă cronică, întrucât critica vine exact atunci când este vulnerabil.

Accepţi durerea

Există persoane care presupun că este normal ca raporturile sexuale să fie puţin mai dureroase câteodată, dar nu este adevarat. Durerea care apare în timpul sexului semnalează o problemă de excitare, lubrifiere, schimbări hormonale care ţin de instalarea menopauzei, o poziţie necorespunzătoare sau o lipsă de comunicare. Spune-i partenerului, foloseşte un lubrifiant sau prelungiţi preludiul. Dacă nimic din toate acestea nu funcţionează, iar problema persistă, discută cu medicul de familie sau ginecolog, pentru că ar putea fi un simptom al instalării unei infecţii.

Transformi dormitorul într-un loc negativ

Multora dintre noi li se întâmplă să amâne până seara, înainte de culcare, discuţiile spinoase în care îşi spun toate nemulţumirile. Probabil că mulţi au numai acea parte din zi liberă pentru a vorbi în patru ochi. Totuşi, nu este indicat să aduci frustrările şi mânia în dormitor. Veţi asocia acel loc cu lupta şi nu cu plăcerea. Dacă se repetă, aţi putea ajunge să faceţi din sex o pedeapsă. Mai bine amânaţi discuţia pentru a doua zi sau vorbiţi într-o altă încăpere, apoi reveniţi calmi în dormitor.

Mimezi plăcerea

Lipsa de sinceritatea şi linguşirea nu vă ajută cu nimic. Mai bine ajută-ţi partenerul tău să descopere cum te poate satisface în pat. Vedeţi ce funcţionează şi ce nu în cazul vostru. Este posibil să nu ajungeţi în punctul culminant împreună de fiecare dată, dar aveţi şanse mai mari ca aceasta să se întâmple mai rar dacă sunteţi oneşti şi vă spuneţi ce credeţi că n-a mers.

Te simţi presat

Se spune că acele cupluri care au raporturi intime de mai multe ori pe săptămână sunt, în general, mai fericite decât cei mai puţin activi sexual. Cu toate acestea, frecvenţa crescută vă va întări probabil legătura, dar nu vă garantează că veţi avea o relaţie mai bună. Dacă începeţi să vă simţiţi presaţi să faceţi sex, dar nu sunteţi interesaţi cu adevărat, aplică o ală tactică. Păstraţi măcar un sfert de oră pentru a vă distinde. Faceţi masaj sau un duş împreună, vedeţi un film.

Şi presiunea de a atinge orgasmul vă poate afecta relaţia de cuplu. Concentrarea pe orgasm ca obiectiv al actului sexual poate afecta experienţa generală. Multe femei nu reuşesc să-l atingă de fiecare dată, dar aceasta nu înseamnă că este ceva în neregulă.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg