Ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă: la 30, 40 şi 50 de ani

forma degetelor şi personalitatea jpeg

Cu siguranţă ai vrut măcar o dată să descoperi ce e în minte partenerului tău, pentru a afla cum îşi imaginează cu adevărat relaţia voastră. Cum acest lucru nu este posibil, iată ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă.

Ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă - La 30 de ani

Odată ajunşi la această vârstă,bărbaţii fie încep să trăiască periculos,recuperând timpul în care poate şi-au îndreptat atenţia către carieră,fie se gândesc din ce în ce mai des că e momentul să se aşeze la casa lor,dar nu fac din asta un scop în viaţă. Deşi îşi doreşte cu ardoare să cunoască pe cineva care să-i fie alături cât mai mult cu putinţă,bărbatul de 30 de ani nu se alarmează dacă nu şi-a întemeiat o familie,ci pur şi simplu aşteaptă ca lucrurile să se aşeze de la sine. De îndată ce simte că şi-a găsit jumătatea,este dispus să treacă la pasul următor,fără să mai stea prea mult pe gânduri.

Ce ai de făcut

Dacă te-ai îndrăgostit de un bărbat de 30 de ani,vorbeşte-i despre ce îţi doreşti,dar nu pune presiune asupra lui. Încearcă mai degrabă să îndrepţi lucrurile în direcţia dorită,dar fără a le grăbi. În caz contrar,nu vei face decât să-i forţezi mâna partenerului şi relaţia se poate destrăma. 

simeon stalpnicul png

Ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă - La 40 de ani

Bărbaţii care au împlinit această vârstă ştiu ce vor şi nu le e teamă să-şi ia angajamente serioase. Cei mai mulţi sunt căsătoriţi,se confruntă cu responsabilităţile de părinte şi nu mai simt presiunea de-a se aranja la casa lor. De aceea,un partener în floarea vârstei pune accent pe relaţia de cuplu:caută înţelegere şi implicare din partea jumătăţii sale. La criza vârstei de mijloc,cel mai probabil va dori să retrăiască momentele din trecut,dar la alt nivel,mult mai intens decât în tinereţe.

simeon stalpnicul png

Ce ai de făcut

Susţine-ţi partenerul atunci când întâmpină probleme la serviciu sau de orice altă natură,arată-i afecţiune,iubire şi căldură. Astfel îl vei ajuta să treacă mai repede peste momentele dificile,iar voi veţi avea mai puţin de suferit de pe urma tensiunilor şi a neînţelegerilor. Din când în când,chiar dacă eşti foarte ocupată,rezervă-ţi timp pentru o seară romantică,în care să ascultaţi muzică ambientală,să vă uitaţi la un film şi să vă relaxaţi unul în braţele celuilalt.

Ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă - La 50 de ani

simeon stalpnicul png

Acum,mai mult ca niciodată,partenerul tău îşi doreşte să fie respectat şi apreciat.Un bărbat trecut prin viaţă are nevoie de o persoană care să-l asculte,să-i poarte de grijă şi să-i fie alături,indiferent de situaţiile prin care trece. Simţi că rutina dă târcoale relaţiei? Puteţi pleca într-o excursie pentru câteva zile doar voi doi,departe de copii,rude sau prieteni.

Ce ai de făcut

Nu există reţeta magică a relaţiei fericite până la adânci bătrâneţi,însă poţi ţine cont de toate lucrurile de care te-ai lovit de-a lungul timpului. Lecţiile de viaţă sunt de folos oricui şi,chiar dacă la un moment dat ai făcut anumite greşeli,a doua oară poţi fi mai calculată,înainte de-a lua o decizie sau de a-i spune anumite lucruri dureroase celui drag. În cazul în care la această vârstă ţi-ai găsit sufletul pereche,nu da înapoi doar pentru că ai trecut de perioada întâlnirilor amoroase. Fii sinceră cu partenerul tău,lasă-l să te cunoască mai bine şi trăieşte-ţi povestea de dragoste fără resentimente sau mustrări de conştiinţă.

Ce-şi doresc bărbaţii în funcţie de vârstă - Cât de important este aspectul fizic?

Un studiu european arată că,atunci când vine vorba de o relaţie de cursă lungă,bărbaţii cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani îşi doresc să aibă alături o parteneră mai puţin atrăgătoare. De ce? Cercetătorii au ajuns la concluzia că este mult mai probabil ca o femeie frumoasă să „calce strâmb“,în special dacă partenerul ei nu este atât de atrăgător pe cât şi-ar dori. În plus,majoritatea bărbaţilor care au luat parte la studiu au declarat că au nevoie de o persoană care să le fie alături necondiţionat,să le acorde atenţie şi să nu fie ea cea care stârneşte atenţia celor din jur atunci când cuplul iese în public.