Ce spune culoarea părului tău despre viaţa ta sexuală

1 69470 original jpg jpeg

Da, nuanţa părului poate dezvălui mai multe decât ne imaginăm despre noi înşine, cum ar fi detalii despre activitatea din dormitor.

Nici nu mai contează dacă preferăm să ţinem secretă sau nu viaţa noastră sexuală,după ce descoperire au făcut oamenii de ştiinţă. Aceştia pretind cu explicaţii logice,că părul ne poate trăda felul cum ne desfăşurăm în momentele intime.

Roşcatele,viaţă sexuală foarte activă

Despre reprezentantele sexului frumos care se bucură de nuanţe roşcate ale părului în mod natural,experţii au veşti surprinzătoare.

Un studiu efectuat de oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetări din Hamburg,Germania,arată că există o legătură între culoarea părului la femei şi frecvenţa actelor sexuale la care participă.

Cu alte cuvinte,spune-mi ce culoare ai părul şi îţi spun cât de des faci dragoste. Din cercetare,locul fruntaş îl ocupă roşcatele.

Femeile cu părul de „foc“ sunt cele mai dornicesă trăiască astfel de senzaţii. De altfel,reprezentanţii sexului tare le consideră ca fiind cele mai atractive şi mai seducătoare femei.

Din cercetare nu reiese dacă culoarea părului indică un posibil semn de fertilitate,deşi nu este exclusă această supoziţie.

Brunetele sunt mai experimentate

Brunetele sau femeile cu părul şaten nu se laudă cu un număr impresionant de relaţii. Într-un sondaj la care au participat 2.500 de femei,mai puţin de jumătate au răspuns că au avut relaţii de o noapte.

Deci,ca să fii primit în aşternuturile ei trebuie să duci multă muncă de lămurire. Dar se merită,se arată într-un alt sondaj:53% din persoane au spus că femeile brunete sunt cele mai experimentate din acest punct de vedere.

Blondele trăiesc din plin momentul

Studiile au scos la iveală că blondele se simt cel mai bine atunci când fac dragoste. În sondajul la care au răspuns 1.500 de bărbaţi englezi,36% din ei cred că blondele sunt cele mai aventuroase în timpul unui act sexual.

De asemenea,sugerează probele ştiinţifice,femeile cu părul deschis la culoare au un nivel mai mare de estrogen,de aceea tind să fie mai micuţe de înalţime şi mai delicate din punct de vedere al personalităţii. Acesta poate fi,ipotetic,un alt semn de fertilitate.