Ce spune culoarea preferată despre tine

1 66297 original jpg jpeg

Poate că ţi se pare surprinzător, însă poţi să-ţi dai seama despre personalitatea cuiva doar dacă acorzi puţină atenţie la preferinţe acestora în materie de culori. Iată ce spune culoarea preferată despre tine:

Roşu. Iubeşti această culoare? Înseamnă că eşti p persoană foarte sociabilă,extrem de optimistă şi veselă. Nu-ţi este deloc greu să te afli mereu în centrul atenţiei. De asemenea,eşti o persoană competitivă. Reuşeşti mereu să realizezi. ceea ce ţi-ai propus. Nu te mulţumeşti cu puţin. Vrei să ai totul atât în viaţa personală,dar şi o carieră de top în domeniul la care ai visat.

Iată ce lucruri interesante spune culoarea preferată despre tine:

Asta nu înseamnă că te arunci cu capul înainte. Nu,eşti o persoană destul de precaută. Întotdeauna ai un plan bine pus la punct,plan pe care-l urmezi cu sfinţenie până atunci când reuşeşti să ajungi acolo unde ţi-ai dorit. Ambiţia este punctul tău forte.

Alb. Persoanelor care le place această culoare sunt (mai ales cele care au până în 25 de ani) inocente şi discrete. Au întotdeauna o ţinută şi un comportament decent. Nu trec niciodată în cealaltă extremă.

Sensibilitatea le caracterizează în mod deosebit. Femeile care iubesc albul sunt mult prea critice cu ele însele. Deşi timide,aceste persoane sunt puternice şi încrezătoare în forţele proprii.

Negru. Pentru femeile care iubesc negrul,imaginea personală şi puterea sunt cele mai importante. Deşi aceste femei par foarte sigure pe ele,ele au o doză foarte mică de încredere în propria persoană. Visează să fie în centrul atenţiei,dar prin superioritatea lor afişată nu reuşesc acest lucru. Femeile care preferă negrul sunt persoane foarte atente la detalii. Nu suportă dezordinea,şi-ar petrece jumătate din zi făcând curăţenie.

Galben. Femeile a căror culoare preferată este galbenul sunt persoane cu mult umor,pline de idei şi foarte vesele. De aceea,aceste persoane au foarte mulţi prieteni. În plus,femeilor care iubesc galbenul le place foarte mult să vorbească în public. Din păcate,aceste persoane se plictisesc foarte repede,aşa că nu se întâmplă prea des să lucreze în aceeaşi companiei,mai mult de trei – patru ani.

Ce spune culoarea preferată despre tine:femeile care adoră roşul sunt extrem de optimiste şi vesele

Verde. Vorbim de persoane practice,dar foarte sufletiste. În plus,sunt extrem de stabile. Au nevoie de iubire şi dăruiesc,la rândul lor,foarte multă iubire. Nu apreciază detaliile,considerându-le mari mâncătoare de timp. Sunt persoane de echipă,persoane care aduc un plus oricărei companii.

Albastru. Persoanele care îndrăgesc culoarea albastru sunt foarte răbdătoare. De asemenea,sunt renumite pentru atenţia pe care o au faţă de cei din jurul lor. Aceste femei nu acţionează niciodată din instinct,ele gândindu-se foarte bine înainte de a lua o decizie. Sunt sociabile,plăcându-le să-şi petreacă timpul liber în compania prietenilor. Sunt persoane foarte loiale.

Roz. Femeile care au culoarea preferată roz sunt persoane foarte generoase,calde şi sensibile la nevoile celor din jur. Sunt foarte romantice,  extrem de pozitive şi nişte persoane bine organizate.

Gri. Femeile care iubesc gri-ul sunt persoane cărora le place să ştie că sunt în siguranţă. Nu le place să se afle în centrul atenţiei. Poate că şi din acest motiv,persoanele care îndrăgesc această culoare nu ar opta niciodată pentru o carieră în muzică,film sau teatru.

Maro. Viaţa de familie se află pe primul loc pentru persoanele a căror culoare preferată este maro. Îşi  doresc viaţă clasică:o casă,un soţ,un copil,un animal şi un copac.

Mov. Vorbim de persoane carismatice şi idealiste. Ele chiar cred că viaţa este roz. Suferă enorm atunci când aud vorbe urâte despre ele,deşi nu lasă deloc să se vadă acest lucru. Este confidenta ideală şi îşi ajută prietenii cu tot ce poate.