Ce vor, de fapt, femeile în pat!

1 70387 original jpg jpeg

Departe de noi gândul de a da lecţii preţioase reprezentanţilor sexului tare în materie de amor. Am întrebat un specialist în planificare familială şi câteva femei şi îţi spunem la ce concluzii am ajuns.

Suntem diferiţi şi asta e bine,dar când vine vorba despre partide de sex,atât bărbaţii,cât şi femeile au nevoie de „încurajări“,pentru a îndeplini dorinţele intime ale partenerului/partenerei.

Preludiu,obligatoriu!

Dacă bărbaţii pot începe „alergarea“ în câteva secunde,femeile au nevoie de „încălzire”. Nu sări peste preludiu! Ca să o aduci pe culmile plăcerii,explorează-i cu buzele sânii,urechile şi gâtul,asta în timp ce o dezbraci uşor.

Nu te grăbi spre zonele cele mai intime,lasă asta la sfârşitul preludiului,va fi mai excitant aşa. Nu subestima puterea sărutului!Joacă-te încet cu buzele ei,sărutul îi creşte dorinţa,o incită şi o face să te dorească şi mai mult.

Experimentează poziţii şi gesturi noi

În timp,un cuplu se rezumă la câteva poziţii,preferate de ambii parteneri,fără să mai încerce şi altele. În timpul unui act sexual,cele mai multe femei tind să schimbe poziţiilefoarte des. De ce? Pentru că le permit să simtă senzaţii noi. Şi pentru ca starea de excitaţie a femeii să fie maximă,joacă-te cu mişcări lente,pe care să le alternezi cu unele rapide. Ia-o prin surprindere!

Chiar dacă în casă femeilor le place să deţină controlul,în aşternut ele adoră să fie dominate. Şi nu uita că ele sunt înnebunite să audă cuvinte pasionale atunci când fac dragoste. Iar când se apropie de orgasm,îşi doresc şi mai mult să li se spună că sunt frumoase şi dorite.

Lasăţi-vă purtaţi de imaginaţie

Este ştiut faptul că într-un cuplu se instalează monotonia şi pe plan intim. Aşa că nu uitaţi să vă condimentaţi din când în când viaţa amoroasă. Găsiţi alte locuri unde să faceţi dragoste şi îndeplineşte-i,pe cât posibil,fanteziile sexuale. Întreab-o ce-şi doreşte în pat! Dacă îţi dă de înţeles că ar vrea să folosiţi jucării sexuale,fă-i pe plac! Şi îţi va întoarce înzecit momentele de plăcere pe care i le oferi tu.

VOX

Cum văd ele o partidă de sex?

Marilena I.,36 de ani

Cred că o femeie îşi doreşte tandreţe şi pasiune atunci când face dragoste. Mie nu-mi place avalanşa de diminutive în timp ce fac sex,mă inhibă. Prefer un echilibru între săruturi pasionale şi mişcări ceva mai hotărâte din partea lui. Aşa ajung la extaz mult mai repede.

Ioana B,29 de ani

Eu câteodată am chef de un preludiu lung şi apoi îl las pe el să deţină controlul,dar alteori nici nu vreau să aud de mângâieri şi de săruturi interminabile. Vreau să-l domin şi să încerc tot felul de poziţii. Un lucru foarte important:cuvintele „te iubesc“ pot fi enunţate la final doar dacă sunt spuse din inimă.

Iuliana Balteş,medic specialist planifiare familială,spune că „un act sexual nu înseamnă numai fiziologie pură,ci are şi implicaţii psihologice,emoţionale,etice,culturale sau chiar religioase. În linii mari,o femeie poate considera că un contact sexual e satisfăcător în momentul în care:are o imagine de sine pozitivă,obţine satisfacţie emoţională,împărtăşeşte emoţii,valori,sentimente comune cu partenerul,precum şi când îşi asigură protecţie împotriva contractării unor infecţii transmise sexual“.

foto:www.menshealth.co.uk



Recente

shutterstock 1561419991 jpg
shutterstock 2436027337 jpg
Ce este limerenta  Sursa foto shutterstock 2513006111 jpg
shutterstock 1704424849 jpg
5 ponturi pentru o casnicie de durata de stiut la 40 de ani  Sursa foto Pixabay couple 8498864 1280 jpg
shutterstock 2448082283 jpg
Ramaneti amici sau uitati unul de altul dupa separare  Sursa foto shutterstock 2289689669 jpg
Cum recunosti partenerul cactus evitant  Sursa foto shutterstock 2140103645 jpg
shutterstock 2424655849 jpg
shutterstock 2261967525 jpg
cuplu matur  foto   Shutterstock jpg
Inainte de casatorie jpg
sexy  foto   Shutterstock jpg
Ce este teoria cepei si de ce e utila in relatii  Sursa foto shutterstock 1811847472 jpg
Iată totul despre testele rapide pentru boli cu transmitere sexuală și cum să le faci! jpg
diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg