Ce vor femeile în dormitor

1 66181 original jpg jpeg

Femeile şi bărbaţii au excitaţii sexuale, dorinţe şi plăceri, în esenţă, în acelaşi mod. Mecanismul de răspuns sexual din creier are două părţi de bază: un accelerator sexual, sistemul de excitaţie sexuală, care observă toate lucrurile sexy din lume şi trimite un semnal care spune activat, şi sistemul sexual de inhibare, care observă toate potenţialele ameninţări şi trimite un semnal care spune dezactivat.

Iată patru lucruri pe care femeile le doresc:

1. Plăcere. Bineînţeles

Trucul este că plăcerea este o situaţie specifică. Cum ar fi gâdilatul atunci când eşti într-un cadru sexy,flirtând. Cineva care începe să te gâdele,care are potenţialul de a simţi,de distracţie sexy,chiar poate duce la unele plăceri. â

Este aceeaşi senzaţie ca la gâdilat,dar cu o percepţie diferită. Este fie distractiv sau enervant,deoarece contextul este diferit de starea ta de spirit şi starea de relaţie dintre voi. Şi asta e normal. 

Femeile vor plăcere,ceea ce vreau să spun este că le place să fie în situaţii care facilitează plăcere. Nu e doar modul în care partenerul tău te atinge,lucru care îţi oferă plăcere,este contextul în care atingerile se întâmplă.

Pentru majoritatea dintre noi,dar nu toate,ceea ce înseamnă un context de stres mic şi mare de afecţiune. Crearea unui context mare,cu plăcere prin inducere şi doar despre orice senzaţie,inclusiv durere,poate fi percepută ca plăcere.

2. Un maestru sau un slujitor. Sau ambele în acelaşi timp

În cercetare,se numeşte dragoste-indicii-legătură emoţională. În mulţimea de romane de dragoste există un maestru,erou util,eroină,dar dacă ai citit cu atenţie,vei găsi că versiunea romanului de dragoste de poruncitor este o mulţime,decât versiunea reală de viaţă a asistentului personal. „El protejează,hrăneşte,prioritizează plăcerea pentru iubită mai presus de a lui. El are grijă de micile detalii ale vieţii,astfel încât ea să nu-şi facă griji despre ei-comandă băutură,alege hainele,cumpară o maşină.”

Cine nu ar vrea asta? Cineva ar elimina doar acele momente de stres care a lovit frânele,eliminând toate responsabilităţile purtate în jurul valorii cu tine toată ziua,în fiecare zi. Cine nu ar vrea ca cineva să poată avea încredere cu corpul său,care vrea nimic mai mult în viaţă decât să te topeşti de plăcere?

Un context în care o femeie poate avea încredere în partenerul ei atât de profund încât ea poate fi într-un context în care se simte în siguranţă în propriului corp,şi toate frânele sunt oprite.

3. Să fii curtată cu pasiune

În romanele de dragoste şi în cercetare,eroul doreşte eroina cu un laser-focus. El nu vrea doar sex,el o vrea pe ea ca persoană. El vede ceea ce este extraordinar la ea,el se închină corpului ei complet. El o înţelege,cum nimeni altcineva nu o face.

În cercetare,acest lucru apare ca sentiment dorit versus sentiment folosit de partener,să simtă acceptul,lucru care are de a face cu stilul de abordare,iniţiere şi de sincronizare. Concentrarea,oferirea unei atenţii speciale care va arăta partenerului că te gândeşti la el,când nu a fost acolo,că ei înţeleg nevoile şi dorinţele tale.

Acest lucru,înţelegerea nevoilor şi dorinţelor tale este complicat,nu? În romanele de dragoste,eroul ştie doar magic ce vrea eroina şi de ce are nevoie,dar în viaţa reală trebuie să spunem partenerului nostru ceea ce ne dorim şi cum ar fi,şi trebuie să-l spunem într-un mod care le permite să se simtă împuternicite şi auto-încrezătoare.

De aceea,ultimul lucru pe care femeile îl doresc sunt:

4. Jucăriile

Jucăriile sunt iubitoare cu adevărat de trupurile noastre şi sexualităţile noastre. Uneori e uşor,uneori nu e. În cazul în care sexualitatea ta nu se potriveşte cu ceea ce ai fost învăţată că "ar trebui" să fie,poate fi dificil de acceptat ceea ce eşti.

În moment ce majoritatea dintre noi au fost învăţaţi să se aştepte că trupurile noastre ar trebui să se uite şi să se comporte în modurile care sunt total nefireşti,mulţimea dintre noi luptă pentru a ne iubi aşa cum suntem.

Femeile nu sunt atât de complicate. Vrem să ne simţim bine,vrem să ne simţim în siguranţă şi să fim protejate,vrem să fim obiectul intens de dorinţă,specific,şi vrem să ne înţeleagă şi să ne îmbrăţişeze pentru că suntem,existăm. Acestea sunt doar dorinţe umane universale. Simplu,deşi nu întotdeauna uşor,în special într-o cultură în care femeile îşi spun zilnic că acestea sunt neînsemnificative,sunt pline de defecte şi neiubite.

Tot ce ne trebuie este contextul corect,dorinţa noastră de senzualitate şi plăcerea noastră în ea se va extinde ca un aer în întâlnirea cu flacăra.