Ce vor femeile să audă înainte de o nouă relaţie?

1 77121 original jpg jpeg

Relaţiile noi pot fi uşor înspăimântătoare, mai ales atunci când nu ştii exact la ce să te aştepţi din partea iubitului. Înainte de a lua o decizie şi de a-ţi arăta sentimentele, vezi dacă partenerul tău îţi vorbeşte despre următoarele subiecte.

„Am rămas în relaţii bune cu fosta“

Când vine vorba de a începe o nouă relaţie, e important să ai ceva experienţă. Nu e nimic mai rău decât să cunoşti un bărbat care nu a avut în viaţa lui o iubită şi care, cu siguranţă, nu va şti cum să gestioneze lucrurile într-o relaţie.

„Tocmai am vorbit cu mama“

Femeile vor să audă de la bărbaţi că sunt familişti şi au grijă de părinţii lor mai în vârstă. În plus, modul în care un bărbat îşi tratează mama, cea mai importantă femeie din viaţa lui, arată cum te va trata pe tine în viitor. Nu uita că educaţia primită de la părinţi îl va însoţi toată viaţa.

„Am o călătorie cu băieţii planificată“

Poate nu îţi place să auzi, dar trebuie să recunoşti că preferi să ştii din timp că partenerul tău are un grup de prieteni alături de care iese decât să fii luată prin suprindere, când ţi-e lumea mai dragă. În plus, asta îţi va permite să ai şi tu propria viaţă cu fetele, în care să te simţi confortabil.

„Am încercat o nouă reţetă“

Se spune că cei mai buni bucătari sunt bărbaţii, aşa că, dacă iubitul tău mai şi găteşte, atunci chiar că ai tras lozul cel mare. Să auzi că îi place să experimenteze culinar e şi mai bine, asta înseamnă că te va surprinde cu cele mai delicioase mâncăruri.

„Sunt o persoană statornică“

Dacă partenerul tău îşi doreşte o relaţie serioasă, care să se finalizeze cu un mariaj solid, înseamnă că sunteţi amândoi pe drumul cel bun. E important să găseşti o persoană echilibrată, care să îşi dorească aceleaşi lucruri ca tine în materie de familie şi relaţie. Cu siguranţă nu ai putea râvni toată viaţa după un bărbat care se pune pe sine sau pune cariera pe primul plan.

„Ne văd în viitor“

E foarte important să vă gândiţi împreună la un viitor comun şi să fiţi siguri de sentimentele voastre. Sentimentele unui bărbat care te iubeşte îţi pot servi drept garanţie a faptului că vi se aşterne înainte un drum presărat cu dragoste şi fericire.