Cele mai ciudate „legi sexuale“ din lume

1 72723 original jpg jpeg

Există locuri din lume unde sexul este strict reglementat... în moduri cel puţin ciudate. Află ce prevăd cele mai bizare „legi sexuale”!

Insula Guam:virginele nu se mărită

Conform legii,femeilor le este interzis să se mărite atâta timp cât sunt virgine. Prin urmare,domnişoarele care râvnesc la vălul de mireasă apelează la serviciile plătite ale unor bărbaţi,meniţi să le „defloreze”.

Liban:zoofilia cu femele e ok

În această ţară este reglementat sexul cu animale. Zoofilia este legală doar dacă raporturile au loc femele. Sexul cu masculi este ilegal – ba chiar pedepsit cu moartea.

India:interzis jucăriilor sexuale

Jucăriile sexuale sunt ilegale,nu şi prezervativul. Justiţia indiană s-a găsit însă într-un impas când au fost puse în vânzare prezervativele vibratoare. Tribunalul a decis până la urmă să le interzică,pentru că produsul funcţiona cu baterii,ca o jucărie sexuală.

Bahrein:ginecologii lucrează... în oglindă

Bărbatului îi este interzis să privească organele genitale ale unei femei care nu-i este soţie. Prin urmare,ginecologii s-au trezit în faţa unei dileme majore... pe care au rezolvat-o totuşi. Legea prevede că este interzis să priveşti un vagin în mod direct. Prin urmare,doctorii folosesc oglinzi în cursul consultaţiilor.

Hong Kong:crima pasională e permisă

Crima pasională e reglementată prin lege:dacă o femeie îşi găseşte bărbatul în braţele alteia,  are dreptul legal să-şi omoare partenerul doar dacă o face cu propriile mâini.  În schimb,poate utiliza orice mijloc pentru a-şi asasina rivala...

Statele Unite:fără sex în ambulanţă

În California,New Mexico,Dakota de Sud,Florida,Utah,Maryland şi în Rhode Island,  legea interzice sexul oral. Pedeapsa diferă de la stat la stat – dar e cea mai dură în Florida,unde „delictul” e pedepsit cu 20 de ani de puşcărie. În localitatea Tremonton,statul Utah,o femeie nu are voie să facă sex cu un bărbat în interiorul ambulanţei. Dacă o face,poate fi acuzată de delict sexual,iar poza urmează să îi fie publicată în ziarul local. Pe de altă parte,dacă un bărbat este surprins în aceeaşi ipostază... nu păţeşte nimic!

Italia:„urâtele” nu fac nudism

În sudul ţării,femeile grase,bătrâne sau urâte nu sunt autorizate să apară „în pielea goală” la plajă. Totuşi în Palermo (Sicilia) interdicţia a fost ridicată. În schimb,bărbaţilor le este interzis să practice nudismul,anatomia masculină fiind considerată obsecenă.

China:închisoare pentru cei ce se uită la picioare

În acestă ţară,se acordă importanţă mare picioarelor,care sunt considerate partea din corpul femeii cu cel mai înalt grad de erotism. În anumite locuri din China,este chiar interzis să le priveşti,inclusiv în timpul raportului sexual,pedeapsa fiind închisoarea.

Indonezia:masturbare... şi decapitare

În această ţară,masturbarea masculină e pedepsită cu moartea-şi nu oricum,ci prin decapitare. Nu se spune nimic însă despre masturbarea feminimă – probabil că nici aceasta nu este privită cu ochi buni.

Citeşte şi:

Cele mai bune momente pentru a face sex

Alimente care-ţi taie pofta de sex