Cele mai interesante mituri despre sex

1 70839 original jpg jpeg

„Femeile nu se gândesc aşa de mult la sex ca bărbaţii” sau „o partidă de amor rezolvă toate neînţelegerile în cuplu”. Află ce este legendă şi ce este adevăr în toate acestea, la fel ca şi în cazul altor opt mituri despre sex.

1 "Numai ei se gândesc la sex"

Faptul că bărbaţilor le zboară adesea gândul la sex nu mai este un secret pentru nimeni. Studiile arată însă că ei nu sunt singurii care dau frâu liber imaginaţiei erotice. Şi femeile fac acest lucru,şi chiar într-o proporţie uimitoare.

Astfel,aproximativ 70% din femei se gândesc la sex mai mult de o oră pe zi,arată un studiu britanic care a inclus 1.000 de femei. Conform acestuia,femeile au gânduri erotice de trei-patru ori pe zi,în medie timp de un sfert de oră.

2 "Nu este plăcut fără orgasm"

De cele mai multe ori,s-ar putea să fii prea concentrat să atingi punctul suprem al plăcerii erotice. Tocmai din această cauză,este posibil să îţi „ratezi“ orgasmul.

De aceea,încearcă să savurezi mai mult momentele de preludiu,mângâierile,sărutările şi atingerile în zonele sensibile laplăcere. Nu uita că femeile au nevoie de mai multă „încălzire” pentru a ajunge la orgasm,adică în jur de 20 de minute!

3 "La bătrâneţe, suntem mai puţin preocupaţi de amor"

După intrarea la menopauză şi,respectiv,la andropauză,în cazul bărbaţilor,scade şi preocuparea pentru viaţa sexuală,din cauza diminuării nivelului de hormoni implicaţi în producerea plăcerii.

Însă tratamentele de substituţie hormonală pot menţine echilibrată balanţa acestor hormoni. În plus,dorinţa nu mai este inhibată de unele griji legate de sarcină,de pildă.

4 "După căsătorie, facem mai puţin sex"

De multe ori,căsătoria este asociată cu scăderea dorinţei şi cu mai puţină fantezie sexuală. Adevărul este că,după ce ne punem pirostriile,viaţa sexuală se poate îmbunătăţi.

Explicaţia este una simplă:legătura dintre parteneri se intensifică,iar aceştia îşi împărtăşesc şi îşi pun în aplicare cele mai intime fantezii mai des ca înainte. În plus,soţii se cunosc mai bine,deci ştiu şi ce aşteptări au în aşternut.

Descoperă care sunt celelalte mituri pe clicksanatate.ro.Recente

Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024 Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie jpg
bărbat în boxeri foto  Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori Aaa atragi dragostea Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Cadou neinspirat jpg
Depresia post nuntă jpg