Climaxul sexual: 4 sfaturi pentru a ajunge la orgasm

placere jpeg

Un număr îngrijorător de femei suferă de tulburări de orgasm, afecţiune care se traduce prin incapacitatea de a atinge climaxul atunci când sunt stimulate sexual. Eşecul de a avea orgasm nu este deloc o noutate pentru femei.

Asta nu înseamnă că,dacă te numeri printre cele care au această problemă,trebuie să cauţi ajutor medicamentos. Ca şi în cazul oricărei alte deficienţe,medicamentele sunt ultima soluţie,de aceea este indicat să încerci alte remedieri înainte. Începe cu aceste patru metode,pentru a creşte şansele de a atinge punctul culminant.

Stai deasupra

Majoritatea femeilor susţin că sunt mult mai susceptibile de a avea orgasm atunci când stau deasupra partenerului şi stabilesc ritmul propriu. Această poziţie stimulează clitorisul şi ai mai mult control asupra actului sexual.

Nu te mai gândi la muncă,probleme sau orice altceva

Dacă nu te poţi relaxa,este puţin probabil că vei ajunge la orgasm. Ştiu-pare mult mai uşor de zis decât de făcut. Pentru început,încearcă să te bagi în pat cu cel puţin o jumătate de oră înainte de ora de culcare. Astfel,dacă ai chef de sex,te vei putea bucura de moment,fără a sta cu ochii pe ceas şi a te gândi la cât de târziu s-a făcut.

Fă-ţi din camera de dormit un dormitor în adevăratul sens al cuvântului

Dacă tot vorbeam de a te bucura de moment,probabil că îţi e destul de dificil să faci asta,atunci când camera în care dormi este şi birou şi loc de luat masa şi locul în care te joci cu cei mici. Ca să nu mai vorbim de faptul că unul dintre prichindei ar putea insista să doarmă cu voi.  În schimb,poţi transforma dormitorul într-un sanctuar doar pentru tine şi soţ.  Nu e locul unde doarme câinele şi nici cel unde îţi ţii laptopul atunci când mai ai ceva de rezolvat pentru serviciu,astea pot sta în camera de zi. Dar poate fi locul unde aprinzi lumânărele,în care pui muzică în surdină şi unde te poţi juca cu aromele beţişoarelor parfumate.

Nu sări peste preludiu

Viaţa de zi cu zi poate fi o formă continuă de preludiu. Nu,asta nu înseamnă că trebuie ca tu şi iubitul să vă atingeţi lasciv în public,ci că te poţi bucura de compania partenerului oricând,nu doar în momentele intime. Puteţi încerca noi activităţi (non-sexuale),să deveniţi mai apropiaţi,iar în cele din urmă te vei simţi mai conectată cu alesul inimii,când sunteţi în pat.