Concediu în doi sau cu prietenii?

1 72095 original jpg jpeg

Dacă e vară înseamnă că se apropie şi concediul. Fie că vrei să mergi undeva pentru o săptămână sau două, este foarte important să decizi dacă mergi în vacanţă doar cu partenerul sau şi cu prietenii.

Vacanţa în doi

O pauză de la muncă,de la problemele cotidiene te încarcă pozitiv. Schimbarea mediul fizic şi a rutinei de zi cu zi pot influenţa foarte mult modul în care gândeşti atât tu,cât şi partenerul. Fiind în vacanţă cu perechea ta vei fi mai deschisă faţă de ea,mai relaxată şi te vei implica mai mult în relaţie. Vei avea timp să stai numai cu partenerul tău,să vă plimbaţi,să descoperiţi locuri noi şi chiar să cunoaşteţi oameni noi.

Citeşte şi:

Sfaturi de care cuplurile ar trebui să ţină cont

De ce dispare respectul în cuplu?

Concediu cu prietenii

Dacă te gândeşi să pleci în vacanţă cu prietenii stabileşte nişte reguli înainte de a porni la drum. Hotărâţi din timp unde vă veţi caza şi unde veţi mânca. Dacă prietenii tăi nu au au o situaţie financiară ca a voastră discutaţi despre posibilităţile pe care le aveţi. Fie veţi căuta o cazare în care vă puteţi găti,fie alegeţi un hotel,în care preţul cazării include şi 3 mese.

După aceea,e bine să stabiliţi ce anume veţi face în concediu. Dacă eşti o persoană care iubeşte adrenalina,spune-le din timp prietenilor tăi că vrei să explorezi cât mai mult locurile,să cunoşti cât mai mulţi oameni şi că nu eşti genul de om care merge în concediu să stea în camera de hotel. Este foarte important să discutaţi despre aceste lucruri,pentru a nu vă certa în cencediu. Totodată,decideţi dinainte dacă veţi avea acelaşi program în vacanţă sau dacă vă veţi întâlni doar la una din mese.

Cel mai important aspect este să te asiguri că tu şi prietenii tăi sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu privire la concediu – atât în privinţa costurile sale,cât şi a activităţilor pe care le puteţi avea.