Cred că are o relaţie cu o altă femeie. Cum pot fi sigură?

1 capture 1 png png

Crezi că are o relaţie cu o altă femeie. Dar oare ai suficiente motive pentru a-l acuza că te înşală? Fii atentă la comportamentul lui şi învaţă cum îţi dai seama dacă gândul lui e mereu la o altă femeie.

Simţi că ceva nu este bine. Că relaţia cu el s-a răcit brusc şi, chiar dacă toate par să fie în regulă, ai un sentiment de nesiguranţă. Nu degeaba se numeşte intuiţie feminină. Noi, femeile, avem darul acesta de a vedea dincolo de aparenţe. Dar, când vine vorba despre infidelitate, cum putem fi sigure că bărbatul de lângă noi nu mai e chiar cel de care ne-am îndrăgostit?

Infidelitatea e o alegere conştientă ceea ce înseamnă bărbatul care înşală va avea un comportament diferit. Indiferent de cât de tare va încerca să-şi ascundă greşelile, ai mereu dovezi care îţi pot confirma sau infirma bănuielile.

Iată la ce să fii atentă atunci când crezi că te înşală.

Cum îţi dai seama dacă are o amantă

Relaţiile extraconjugale fac parte din viaţa noastră. Sigur cunoşti sau ai auzit de un bărbat care are o amantă. Sau de o soţie care nu este tocmai fidelă. Să înşeli şi să fii înşelată nu este ceva deosebit. Şi, având în vedere realitatea, putem spune că mai dificil este să rămâi fidel persoanei de lângă tine.

Oricât de greu ar fi, o relaţie poate fi oricând revigorată. Sfaturi de sex găseşti la tot pasul. Ai nevoie doar de implicare din partea lui. Dar şi a ta. Nu uita, fii deschisă la nou şi la provocări.

Aşa că, indiferent de cât de absurd ţi s-ar părea, este bine să fii precaută. Şi atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Nu de alta, dar poate încă nu s-a întâmplat şi mai poţi repara ceva din relaţia cu el.

Cum ţi-am spus, dovezi că nu mai merge ai în fiecare moment. Trebuie doar să le identifici corect. Iată-le pe cele mai importante.

Ignoră problemele de cuplu

Mulţi ar spune că primul semn al infidelităţii sunt certurile tot mai dese. Da, ele intervin, însă de regulă când totul este prea târziu. Adică, când deja lucrurile sunt clare.

Dar, în prima parte a relaţiilor extraconjugale el va fi din ce în ce mai distant. Practic te va ignora şi se va implica din ce în ce mai puţin în relaţia cu tine. Iar când asta se întâmplă, tu vei crede că îţi acordă mai multă libertate şi mai mult spaţiu. În inocenţa ta  vei avea impresia că se gândeşte mai mult la tine.

Când, de fapt, gândul lui e doar la altă femeie. Şi de asta nici nu se mai implică. Nu mai are chef să discute în contradictoriu. Nu mai vrea să vă certaţi. E cu gândul în altă parte şi nu mai are timp şi pentru tine.

E mai mereu plecat

Ca să te înşele trebuie să aibă timp. Să iasă cu ea, să scape din activităţile zilnice pentru a-şi consuma relaţia extraconjugală.

Sună-l când se aşteaptă mai puţin. Fă-i o vizită surpriză la locul de muncă. Trimite-i mesaje aşa cum o făceaţi la începutul relaţiei. Şi vezi cât de disponibil este pentru tine. Dacă niciodată nu este acolo, dacă îţi respinge apelurile şi uită să mai treacă pe acasă, poţi să te gândeşti că te înşală.

Îţi vorbeşte mereu de alta

Atunci când se gândeşte la altă femeie, fără să realizeze, o va menţiona din ce în ce mai des. Pot fi întâmplări de la muncă când îţi povesteşte despre o colegă. Cât de amuzantă e, sau ce prostii a mai făcut.

Dacă ea apare tot mai des în conversaţiile lui e clar că se gândeşte din ce în ce mai des la ea. Şi, ar putea fi ceva la mijloc.

Când îl acuzi încearcă să întoarcă discuţia împotriva ta

Dacă te înşală va fi extrem de defensiv atunci când îl acuzi. Şi poţi să o faci voalat, fără să-i spui direct că eşti sigură că el are pe altcineva.

O simplă discuţie prin care el este prins la colţ îţi poate da de gândit. Când încearcă să întoarcă totul împotriva ta, încearcă de fapt să te manipuleze. Să te facă să  uiţi de la ce a plecat totul.

Aşa că, nu renunţa la suspiciunile tale. Discută cu el cu sinceritate. Urmăreşte-i toate reacţiile. Dacă te minte, o să-ţi dai seama.

Pierde şirul minciunilor

Când te înşală are mereu nevoie de scuze. Scuze pentru a ieşi cu prietenii, pentru a rămâne peste program sau pentru a pleca pentru câteva zile de acasă.

Ţine minte tot ceea ce îţi zice. Şi, după ce a trecut ceva timp, întreabă-l cum a fost când a ieşit cu prietenii. Sau, de exemplu, cum a ieşit proiectul la care a lucrat din greu. Dacă nu va şti ce să-ţi răspundă, sau dacă se încurcă în explicaţii, îţi vei da seama că te-a minţit în tot acest timp.

Nu mai are chef de sex

De regulă bărbaţii ne acuză mereu că noi căutăm tot timpul motive pentru a nu face sex. Ei bine, dacă se întoarce roata, infidelitatea lui ar putea fi răspunsul. În special dacă comportamentul lui s-a schimbat brusc.

Dacă nu are chef înseamnă că îşi descarcă tensiunea în altă parte. În alt pat şi cu o altă femeie.

Când îi vei reproşa asta, probabil va spune că este obosit şi stresat. Prefă-te că iei lucrurile în serios. Recomandă-i chiar cele mai bune pastile pentru potenţă. Spune-i că vrei să-şi revină pentru că ai nevoie de el în dormitor. Pentru a reaprinde relaţia voastră. Cu siguranţă un bărbat fidel nu va spune nu în faţa provocării.