Creşterea apetitului sexual prin 5 metode. Aşa reînvii pasiunea!

1 64312 original jpg jpeg

Oricât de mult ai ţine la partenerul tău, uneori nu ai chef de momentele amoroase dintre voi doi. Nu este din cauză că nu te simţi atrăgătoare sau pentru că eşti nesigură de sentimentele tale, dar stresul şi oboseala sunt cele care în multe cazuri şubrezesc viaţa sexuală. Iată 5 metode pentru creşterea apetitului sexual.

1. Creşterea apetitului sexual - Stimulează-ţi creierul

Uneori nu ai nevoie decât de un mic impuls pentru ca dispoziţia să-ţi revină. Poţi stimula creierul foarte uşor cu ajutorul fanteziilor şi ce mod mai simplu decât să urmăreşti un film în care doamnelor le este permis orice. Vei scăpa de inhibiţii şi vei fi pregătită de acţiune.

2. Începe cu un pui de somn

De multe ori eşti atât de obosită,încât tot ce-ţi doreşti este să te bagi cât mai repede în pat. Nu este o idee rea,mai ales dacă alegi să furi câteva minute de somn după-amiază. Chiar şi acele momente de somn contează pentru a te reîncărca cu energie şi pentru o profita de câteva momente în intimitate.

3. Creşterea apetitului sexual - Acordă-ţi timp pentru tine

Te împarţi între serviciu şi familie şi ajungi să te neglijezi,iar din acest motiv eşti din ce în ce mai apatică. Nu ar strica să acorzi timp pentru ceva ce-ţi place,cum ar fi hobby-urile tale sau o ieşire în oraş cu prietenele. Te vei distanţa de probleme măcar pentru câteva clipe şi vei avea timp să reflectezi la relaţia cu partenerul.

4. Găseşte aroma iubirii

Anumite miresme sunt create special pentru a-ţi trezi sexualitatea. Dacă partenerul tău are gânduri romantice pentru seară,iar tu mai puţin,atunci apelează la acest truc rapid. Înarmează-te cu arome precum lavandă,dovleac şi lemn dulce şi pregăteşte-te de o noapte plină de pasiune.

5. Creşterea apetitului sexual - Dieta condimentează viaţa sexuală

Şi alimentele contribuie la o viaţă sexuală activă. Bananele,untul de arahide şi mierea conţin vitamina B care contribuie la creşterea naturală a libidoului. Ţelina în schimb conţine androsteron,un hormon care stimulează apetitul sexual. Dacă nu vrei să-ţi dezamăgeşti partenerul alege drept gustare în timpul zilei o felie de pâine cu unt de arahide,garnisită cu felii de banană şi vei avea parte de mai mult decât satisfacţie culinară.

Citeşte şi:

La ce se gândesc bărbaţii în pat?

7 ingrediente esenţiale în dragoste