Crezi că partenerul tău nu a trecut peste fosta relaţie?

1 64519 original jpg jpeg

Ai dubii în ceea ce-l priveşte pe el? Dacă ţi se pare că nu a trecut încă peste vechea relaţie, s-ar putea să ai dreptate. Iată cum poţi afla adevărul, pornind de la câteva mici semnale.

Vorbeşte prea mult despre fosta prietenă

Cu toţii avem tendinţa de a compara relaţia actuală cu precedenta şi micile referiri ocazionale nu sunt un semn de alarmă. Totuşi,când asta se transformă într-un tipar şi orice ţi-ar spune el se leagă cumva de fosta,atunci da,există o problemă.  

Acest detaliu,pe lângă faptul că nu te lasă pe tine să te bucuri total de relaţia voastră,poate însemna că el nu a trecut încă „peste”.

O „urmăreşte” pe net

Fie că este vorba de reţelele de socializare sau pur şi simplu de un motor de căutare,acest ritual prin care el încearcă să afle mai multe despre ea,chiar dacă s-au despărţit,poate însemna destul de multe.

Mai ales că asta te va face să te simţi neglijată şi lipsită de importanţă pentru el. Cel mai bine ar fi să iniţiezi o discuţie,pentru a afla cum stau lucrurile.

Prea mult„contact” cu fosta

Email-uri frecvente,apeluri telefonice sau mesaje online,toate acestea denotă că partenerul tău nu s-a detaşat complet.

Poate fi şi doar o simplă chestiune de context,deci o discuţie ar fi bună şi în cazul ăsta. Dacă aceste lucruri te deranjează,ar fi bine să-l rogi să rărească aceste conversaţii.

În plus,dacă el îţi acordă atenţia necesară şi nimic nu este supărător,poate chiar nu ai de ce să-ţi faci griji! Există şi astfel de cazuri!

Cândcald,când rece

Fereşte-te de un partener care nu este constant în a-ţi arăta afecţiune. Atunci când există astfel de fluctuaţii,cel mai probabil acestea sunt semn de frământări interioare.

Partenerul tău se poartă rece şi se îndepărtează pentru că are mustrări de conştiinţă (ştie că şi în vechea relaţie ar fi trebuit să fie cald);ulterior,revine la pasiunea pentru tine,pentru că se simte de asemenea vinovat. De data aceasta,pentru că te-a neglijat pe tine.

Cu gelozia va trebui să ai mare atenţie!

Dacă vrei să ai o relaţie sănătoasă,ai mare grijă la crizele de gelozie! Nu face afirmaţii nefondate şi nu-l învinui din start.

Suspiciunile pot fi îndepărtate uşor,dacă ştii cum să-i comunici ceea ce simţi şi gândeşti. Ascultă ce are de spus şi vezi unde se ajunge din punctul ăsta de vedere! Adu-ţi aminte:o relaţie se bazează pe încredere!