Cu ce calităţi îl cucereşti?

1 79508 original jpg jpeg

Aşa cum şi tu ai anumite criterii după care îţi alegi partenerii, la fel şi bărbaţii ţin cont de câteva calităţi atunci când vine vorba de alegerea partenerei ideale. Ştii ce anume îi cucereşte iremediabil?

Respectă toţi oamenii

Indiferent de funcţia pe care o au cei cu care interacţionează, ea ştie să respecte fiecare persoană. Pentru ea contează modul unui om de a fi, ci nu funcţia pe care o are acesta. Se comportă cu ceilalţi aşa cum şi-ar dori să se comporte cu ea.

E mulţumită de viaţa ei

E genul acela de femeie care acordă importanţă lucrurilor pozitive din viaţa ei şi care îşi iubeşte viaţa. Nu are regrete şi se bucură de fiecare clipă, pentru că este conştientă ce dar preţios este viaţa. Este liniştită în ceea ce priveşte alegerile ei, deoarece îşi ascultă inima de fiecare dată înainte de a le lua.

Învaţă din greşeli

Nu se sfieşte să recunoască atunci când greşeşte şi niciodată nu încearcă să dea vina pe ceilalţi. Îşi asumă fiecare gest pe care îl face şi îşi îmbrăţişează atât calităţile, cât şi defectele. E acea femeie care mereu găseşte puterea interioară de a merge mai departe.

Vede ce e cel mai bun în ceilalţi

Se aşteaptă la ce e mai bun de la ceilalţi, oferindu-le încredere până la proba contrarie. Pune preţ pe calităţile oamenilor şi se raportează la ele. De aceea, bărbaţii adoră să stea în preajma ei pentru că îi stârneşte să scoată la suprafaţă ce au mai bun din ei.

Are o stimă de sine crescută

Una dintre calităţile care o fac să fie magnetică este iubirea pe care şi-o poartă. Şi nu este vorba de cea de natură narcisistă, ci mai degrabă de respectul pe care şi-l acordă propriei fiinţe, ştiind cât de mult valorează. Are încredere în ea, se preţuieşte şi ştie să se pună în valoare.