Cu cine pleci în vacanţă? Sfaturi de călătorie

1 54691 original jpg jpeg

Chiar dacă te aştepţi ca-n zilele voastre libere să curgă lapte şi miere, micile dispute pot apărea şi în cel mai unit cuplu. De aceea, îţi oferim câteva sfaturi astfel încât să stingi conflictele din faşă şi să ai parte de cele mai frumoase clipe de relaxare alături de cel drag, indiferent de formula în care decideţi să vă petreceţi timpul liber.

Când pleci în vacanţă cu noul partener

Sunteţi de puţin timp împreună şi de-abia aşteptaţi primul vostru sejur. Emoţiile şi stresul de dinainte sunt normale,însă poţi scăpa uşor de grijile care te macină dacă discuţi cu partenerul tău. Aşadar,alegeţi de comun acord destinaţia de vacanţă,locul de cazare şi mijlocul de transport potrivite. De asemenea,încercaţi să stabiliţi de la bun început un program relaxant pentru acele zile. Astfel evitaţi micile discuţii care pot apărea ulterior,în cazul în care nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă când vine vorba de ora de trezire sau de activităţile la care aţi putea lua parte.

Un alt lucru de luat în calcul este pregătirea bagajului. Chiar dacă impresionarea noului partener este pe lista ta de priorităţi,un bagaj voluminos poate fi un motiv de ceartă. Cel mai bine este să te rezumi la strictul necesar şi să-i acorzi mai multă atenţie partenerului,care ar trebui să fie cucerit de farmecul tău şi nu de numeroasele tale ţinute. În fond,scopul vostru este să vă relaxaţi,să vă cunoaşteţi mai bine şi să vă odihniţi,în niciun caz să staţi îmbufnaţi din pricina unor lucruri mărunte.

Într-un sejur cu un alt cuplu

V-aţi gândit să alungaţi monotonia,aşa că aţi rugat un alt cuplu să vă însoţească în vacanţă. Cu alte cuvinte,mai multă distracţie şi voie bună,energie cât cuprinde şi multă adrenalină,aşa-i? Nu vreau să-ţi stric entuziasmul,însă este bine să ţii cont şi de câteva lucruri care s-ar putea să vă afecteze buna dispoziţie.

În primul rând,alegeţi un cuplu cu care vă înţelegeţi foarte bine. Astfel,vă va fi mult mai uşor să vă aliniaţi programul şi să treceţi peste neînţelegeri. În caz contrar (doar tu eşti prietenă cu cei doi sau invers),este posibil să apară discuţii atât între voi doi,cât şi cu ceilalţi parteneri. Dacă prietenii voştri sunt mai tot timpul nemulţumiţi,în loc să vă relaxaţi,veţi sta mereu încordaţi.

Doar voi doi,după mult timp

N-aţi mai fost de mult timp în vacanţă în această formulă,dar acum,după ce copiii „şi-au luat zborul“,te-ai gândit să-i faci o surpriză soţului tău. Evadarea din cotidian este benefică pentru cuplurile căsătorite de ani buni,pentru că o vacanţă în doi înseamnă să vă bucuraţi,chiar şi într-o mică măsură,de intimitatea de care nu aţi avut parte din cauza treburilor casnice,a serviciului sau a creşterii copiilor. În plus,aceste clipe vă pot ajuta să vă redescoperiţi,veţi avea posibilitatea să depănaţi amintiri şi chiar să puneţi în practică lucruri care,altădată,vă făceau plăcere.

Şi-n familie poate fi distractiv!

Dacă n-aveţi cu cine să lăsaţi copiii şi aceştia sunt suficient de mari încât să-i luaţi cu voi în vacanţă,organizează-te dinainte de-a pleca de acasă. Pregăteşte pentru cei mici jocuri interactive,planşe haioase şi versuri din cântece cunoscute,pe care să le fredonaţi împreună. De asemenea,în concediu puteţi opta pentru activităţi relaxante,care să-i bucure pe copii. Pune în bagaj mingea de volei sau de fotbal,rachetele de badminton şi cărţile de joc.

Studiile arată că simpla planificare a unei vacanţe ne face mai fericiţi,iar nivelul de mulţumire persistă chiar şi după încheierea sejurului.

simeon stalpnicul png

Bine de ştiut!

Atunci când îţi doreşti să mergi în concediu cu scopul de-a te apropia mai mult de partenerul tău şi de-a vă rezolva problemele,renunţă la formula „în patru“



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg