Cucereşte-ţi bărbatul iubit ţinând cont de aceste sfaturi!

1 73697 original jpg jpeg

Vrei să fii mereu în inima şi în gândurile celui pe care îl iubeşti? Nu este suficient să fii drăguţă sau atrăgătoare ca să obţii ce îţi doreşti, însă te poţi folosi de câteva trucuri. În scurt timp, cu puţină practică, vei fi o maestră în arta seducţiei.

Fii bine cu tine

Pentru a fi într-o relaţie sănătoasă,alături de cel pe care ţi-l doreşti,trebuie să ai întâi o relaţie armonioasă cu tine. Să te accepţi aşa cum eşti,să te cunoşti şi cu bune şi cu rele,să îţi placă să petreci timp chiar şi de una singură. În momentul în care vei fi într-o relaţie,starea ta emoţionala nu va depinde de partenerul tău,tu vei fi bine oricum. Lucrul acesta îi va oferi lui un sentiment de libertate,nu va simţi presiune,ceea ce te va face din start atrăgătoare în ochii lui.

Păstrează misterul

Bărbaţii au fost întodeauna atraşi de femeile învăluite în mister,despre care cunoşteau puţine lucruri. Descoperirea pas cu pas,face lucrurile să devină intrigante,să îi stârnească curiozitatea. Va dori să afle cum eşti tu,ce lucruri îţi plac,cum arată o zi din viaţa ta. Fii rezervată,introdu-l în jocul tău,însă asta nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic despre tine. Spune-i în schimb doar o mică parte şi lasă-l pe el să afle restul.

Nu-i arăta cât de mult ţii la el

Da,probabil că vei avea tendiţa să îi arăţi şi să îi spui cât de drag şi cât de important este în viaţa ta,că n-ai mai întâlnit de mult timp o persoană atât de specială ca el. Din păcate,s-a demonstrat că bărbaţii încep să nu mai manifeste acelaşi interes şi să se umfle în pene la auzul complimentelor. Şi în plus,în momentul în care are certitudinea că ţii foarte mult la el,va renunţa să-ţi mai facă curte,pentru că reprezinţi deja o cucerire. Iar bărbaţii au în sânge spiritul de vânător,aşa că lasă-l să creadă că procesul de cucerire nu s-a încheiat încă şi trebuie să depună în continuare efort.

Renunţă la hainele prea sexi

Hainele care arată prea multă piele,purtate mai ales la primele întâlniri,când încă nu ştie prea multe despre tine,te vor plasa direct într-o anumită zonă,în care el te va vrea doar fizic şi sunt şanse slabe să mai ieşi de acolo. Nu va mai vrea să afle şi altceva despre tine,cum eşti tu ca persoană de exemplu,pentru că gândul lui e deja în altă parte. Plus că vrei să îi stârneşti curiozitatea,nu? Poartă ceva care să-i ofere oportunitatea să se întrebe ce se ascunde sub acea rochie prin care nu ţi se disting prea bine formele.

Zâmbeşte des

Vei observa că femeile care stăpânesc arta flirtului,zâmbesc aproape tot timpul. De ce? În primul rând,îţi dă o stare de bine la nivel inconştient şi transmite că eşti încrezătoare şi totodată o persoană mai uşor de abordat,decât una care stă crispată. Dacă vei zâmbi în timpul conversaţiei cu el,va percepe că îţi face plăcere să discutaţi şi astfel îşi va dori să mai converseze şi altă dată cu tine.

Atingerile

Când vă plimbaţi pe stradă sau când luaţi cina în oraş,atinge-i ca din întâmplare braţul sau sprijină-te de el când coborâţi scările. Este vorba despre gesturi mici,dar nu exagerate,care să îi dea de înţeles că eşti atrasă fizic de el şi care să creeze o conexiune între voi.

Ignoră-l

Probabil te vei întreba cum să îl ignori după ce ai făcut atâţia paşi înspre el. Ei bine,după ce s-a creat deja o legătură între voi şi te place,se va aştepta să fii impresionată de el şi foarte atrasă. Arătându-i exact opusul,îl vei face să fie confuz,lucru care îl va face să îşi pună semne de întrebare şi îl va determina să îşi dea şi mai mult silinţa. Nu îi răspunde la telefon de fiecare dată când te sună,iar atunci când te invită în oraş,spune-i că trebuie să verifici întâi dacă poţi veni,chiar dacă poate tu nu ai nimic în program. Flirteazăîn continuare şi nu îi arăta nimic clar.Recente

Cuplu jpg
3 detalii esentiale la o prima intalnire Sursa foto shutterstock 101817463 jpg
De ce barbatii insurati cred ca alte femeile maritate sunt mai atractive Sursa foto shutterstock 1746423464 jpg
Secretele celor priceputi in dormitor Sursa foto shutterstock 2253401153 jpg
Mama, pe primul loc in topul prioritatilor lui Sursa foto shutterstock 1090333826 jpg
Cum ti ar putea imbunatati viata intima curatenia de primavara Sursa foto shutterstock 2119185203 jpg
Migdale jpg
femei care înșală Shutterstock jpg
Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg