Cum alegi partenerul pentru o relaţie

1 66219 original jpg jpeg

Este o dorinţă normală şi umană să vrei să fii în relaţii care sunt bazate pe respect reciproc. Cu toate acestea, atunci când nu suntem în aceste tipuri de relaţii avem tendinţa de a da vina pe noi înşine pentru probleme şi să facem eforturi de a ne schimba, fie vom încerca de a schimba cealaltă persoană, decât să recunoşti că relaţia nu are viitor.

Fii raţională,nu emoţională

Decât să pierzi o mulţime de energie mentală şi emoţională,făcându-ţi griji dacă cineva place sau aprobă ce zici tu,ia un moment pentru a analiza dacă ceea ce simţi în interior,toţi fluturii adrenalina şi emoţia,nu sunt pur şi simplu o relaţie chimică.Poţi simţi chimie cu oameni care nu sunt buni pentru tine,şi acest lucru se întâmplă cel mai des. Dacă te pierzi în sentimente,ai putea ajunge cu uşurinţă într-o relaţie greşită. Trebuie să te întrebi dacă persoana de care eşti interesată,dacă nu în toate calităţile,este în căutarea unei relaţii.

Alege persoanele pozitive

Încearcă să alegi oameni pozitivi,motivate şi înălţătoare,negativitatea cronică la o persoană este un steag roşu. Când eşti înconjurată de persoane care doresc să fie de succes,care se angajează la îndeplinirea viselor,învaţă în mod natural şi mentorul care sunt apreciaţi,şi ei.

Având oameni de înaltă calitate,în viaţa ta,oferi puncte de referinţă în domeniile de îmbunătăţire de care ai nevoie pentru a lucra în toate relaţiile.

Teama de-a rămâne singură

Cel mai frecvent motiv pentru care persoanele rămân în relaţii disfuncţionale este teama de a fi singure. Iniţial,aceasta poate fi foarte grea şi dureroasă,pentru că suntem în mod natural construite pentru a fi în dragoste şi legaţi unul de altul. Înainte de a putea avea o relaţie de succes,este vital să dezvolţi o relaţie solidă cu tine.

Dacă nu îţi place să fii singură,atunci aceasta va fi o sarcină importantă pentru tine,de a ajunge la un loc şi unde să te bucuri cu adevărat de propria companie. A învăţa să fii singur este un proces,dar este mult mai bine decât a fi într-o relaţie nesănătoasă umplută de haos şi dramă.

Fii ceea ce cauţi

Pentru a alege şi de a găsi relaţiile sănătoase,trebuie să fie o persoană care este de încredere. Tu trebuie să păstrezi promisiunile şi să ai integritate în cuvânt,faptă şi acţiune.

Păstrează secretele celor dragi,nu spune bârfe despre ei şi ţine o poziţie non-competitivă. Operează cu un sentiment de reciprocitate în conversaţii în cazul în care sunt dispuşi să asculte la fel de mult ca tine,la fel sunt dispuşi să împărtăşească. Fii disponibilă. Fă-ţi timp pentru oameni.

Corpul este construit cu un al şaselea simţ pentru energiile şi intenţiile altor oameni. Când ai dorinţa de a evita pe cineva,acest lucru este un semnal clar că această relaţie nu este bună pentru tine. Trebuie să ai încredere în intestinct. În relaţii potrivite,aceste sentimente nu vor fi prezente la niciun nivel de coerenţă.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg