Cum e să trăiești cu un dependent de sex. „Un coșmar, mi-a distrus viața!”

Nu e incitant și nici flatant să trăiești cu cineva care te dorește tot timpul. Cel puțin asta spune o femeie care a fost măritată, timp de 30 de ani, cu un depedent de sex. Soluția ei – divorțul!

atractie cuplu jpg

„Pofta lui insațiabilă pentru intimitate mi-a cauzat durere fizică și mi-a distrus încrederea în sine și... mariajul”, ține să ne povestească fosta soție a unui dependent de sex. „Nu e incitant și nici flatant să trăiești cu cineva de genul acesta”, pune aceasta punctul pe i.

„Mă simțeam singură atâta timp, învinovățindu-mă că trebuie să fi fost ceva în neregulă cu mine de nu aveam entuziasmul lui Michael”, a declarat fosta parteneră de viață a acestuia, în Daily Mail. „Abia târziu mi-am dat seama că nu eram eu de vină…”.

În general, lumea nu consideră o problemă dependența de sex, dimpotrivă, iau în glumă situația sau cred că trebuie să te simți flatat de atenția unui partener cu chef tot timpul de relații intime. „Michael voia sex de mai multe ori pe zi, în fiecare zi, și nu băga în seamă rugămințile mele de-a mai lua câte o pauză, din cauza epuizării, îmi spunea, de fiecare dată, că și mie îmi plăcea, deci… de ce nu?!”, a continuat să povestească femeia care și-a dorit să-și păstreze anonimatul.

Fosta soție a lui Michael a recunoscut că nu s-a plâns apropiaților despre situația ei… inedită, iar, atunci când s-a dus la un consilier pe probleme intime, acesta i-a spus adevărul în față, și anume că era violată în mod repetat.

„Când l-am cunoscut pe Michael, ne aflam într-un bar din Guildford în 1989, eu aveam 23 de ani și el, 27. Mi se părea introvertit și timid. Legătura dintre noi a fost atât de puternică, încât am făcut sex la prima noastră întâlnire, lucru care nu-mi era deloc specific. De-atunci, sexul n-a lipsit din viața noastră deloc… de fiecare dată când ne întâlneam și de câteva ori pe zi sau pe noapte”, a conchis aceasta.

„La început, m-am gândit că trebuie să mă placă extrem de mult de nu-și putea ține mâinile departe de mine. Însă, de-a lungul timpului, au apărut tot felul de semne de avertizare, pe care eu le-am ignorat complet. (…) Chiar și când eram bolnavă, eram la ciclu sau epuizată complet de la îngrijirea a trei copii mici, apetitul lui sexual era insațiabil. Mă enervam și îi spuneam că eram prea obosită pentru sex și că tot ce-mi doream era o îmbrățișare, iar el îmi spunea că sunt prostii, că știa și el că eu voiam sex…”, a dezvăluit fosta soția a dependentului de sex.

Situația lor s-a încheiat în divorț, ea ajungând la capărul răbdărilor cu bărbatul car enu ținea cont de ce-și dorea ea, ci doar de nevoile lui.Recente

Fexting Ce este si cum afecteaza relatiile Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg