Cum este sexul la 20, 30 şi 40 de ani

1 68533 original jpg jpeg

Comportamentul nostru sexual variază în diferite momente din viaţa noastră. Autoarea Tracey Cox vorbeşte, în cartea ei „Sextasy“, despre impulsurile sexuale în funcţie de vârsta oamenilor.

La peste 20 de ani

La această vârstă,majoritatea bărbaţilor se gândesc la sex la fiecare câteva ore,iar femeile sunt,de obicei,rebele în imaginaţia lor sexuală. Un studiu realizat în 2006 pe 2.000 de oameni a descoperit că 50% dintre femeile care au avut relaţii intime cu bărbaţi au avut orgasm. Tot acum este perioada în care tinerii experimentează diferite poziţii sexuale.

La 30 de ani

La această vârstă,majoritatea a experimentat sexul în diferite locuri. Spre deosebire de adolescenţi,cei care au peste 30  de ani preferă să întreţină relaţii intime în public (plajă,grădină sau pe o bancă în parc noaptea) sau la duş.

Citeşte şi:

7 factori care „ucid“ dorinţa sexuală

Uite ce nu observă bărbaţii în timpul sexului!

Această perioadă marchează,de asemenea,sosirea copiilor în viaţa unui cuplu căsătorit,astfel încât apetitul sexual se diminuează în mod natural. Dar,autoarea Tracey Cox subliniază faptul că în timpul sarcinii,cuplurile fac sex de patru-cinci ori pe lună. Cele mai multe femei,la această vârstă,reuşesc să aibă orgasm din ce în ce mai des,spre deosebire de cele tinere.

La 40 de ani

Bărbaţii de 40 de ani au mai multe şanse să aibă probleme cu erecţia. De asemenea,aceasta este vârsta la care majoritatea oamenilor au tendinţa de a fi infideli. Totodată,bărbaţii de peste 40 de ani sunt interesaţi să vizioneze mai multe filme porno. Femeile,în schimb,sunt atrase de bărbaţi mai tineri.

La această vârstă,atât bărbaţii,cât şi femeile,sunt mai siguri pe ei atunci când vine vorba de sex,şi chiar dacă întreţin relaţii intime o dată sau de două ori pe lună,sexul este mai bun.