Cum îţi dai seama că are o amantă

1 65722 original jpg jpeg

Sunteţi împreună de câteva luni sau ani şi simţi că nu mai eşti pe primul loc pentru el, ci că îşi petrece timpul cu o altă femeie. Înainte de a trage concluzii pripite, iată la ce să fii atentă pentru a vedea dacă într-adevăr el are o amantă.

Nu puţini sunt bărbaţii care reuşesc să aibă vieţi duble,pentru perioade mai scurte sau mai lungi de timp. Importat este să ştii că minciuna are picioare scurte şi că mai devreme sau mai târziu vei afla adevărul. Iată cum îţi dau seama că are o amantă!

Cum îţi dai seama că are o amantă. Întârzie în fiecare zi şi are mereu o scuză

În cazul în care acest obicei devine constant,e timpul să-ţi spui semne de întrebare. Se poate întâmpla să stea peste program sau să fie blocat în trafic,dar când vine cu această scuză foarte des,ar fi bine să analizezi cu atenţie situaţia.

Cum îţi dai seama că are o amantă. Devine paranoic şi te acuză că-l înşeli

Unul dintre cele mai simple moduri de a distrage atenţia de la el şi de la acţiunile sale,mai ales dacă îl acuzi că te înşală,este să te acuze la rândul său că ai pe alcineva. Sigur că sună ilogic,dar la acest tertip apelează foarte mulţi bărbaţi. În ceea ce priveşte semnele că te înşală-dacă începe să stea prea mult timp la magazin alimentar sau întârziere la locul de muncă,atunci e timpul să te întrebi de ce se întâmplă asta. Dacă obiceiurile şi comportamentul tău nu s-au schimbat şi dacă nu i-ai dat niciun motiv să fie suspicios,atunci ar trebui să te întrebi de ce are o schimbare bruscă de atitudine faţă de tine. Singura modalitate prin care poţi afla adevărul este să-l întrebi sincer ce se întâmplă.

Cum îţi dai seama că are o amantă. Nu e atent când vorbeşti cu el

În general,bărbaţiisunt ascultători predispuşi să răspundă cu „ce“ sau „nu-i aşa“ în timpul conversaţiilor. Dar când el începe să evite răspunsurile la întrebările tale,e timpul să afli care este cauza. Un om care se teme că va fi prins cu minciuna,va evita să-ţi răspundă la întrebări.

Cum îţi dai seama că are o amantă. Se ascunde de tine

Un trişor inteligent îşi va acoperi urmele. Asta înseamnă că el va avea un telefon protejat cu o parolă ori adrese de e-mail de care nu ai idee. Dacă partenerul tău închide rapid ferestre pe computer atunci când intri în cameră sau merge peste tot cu telefonul mobil după el,până şi la baie,va trebui să te întrebi ce anume ascunde.