Cum îţi dai seama că are pe alta

1 65488 original jpg jpeg

Dacă crezi că partenerul tău te înşală, prbobabil că aşa e. Însă, dincolo de ceea ce-ţi spune intuiţia, câteva semne îţi dau de înţeles, fără dubiu, că iubitul tău are o altă iubită.

Face sex nebun? E de rău

Nu doar o viaţă sexualăcare lasă de dorit e semn că ceva se întâmplă,dar şi opusul acestei situaţii. Dacă,dintr-o dată,partenerul tău se străduieşte peste măsură să-ţi facă pe plac „la pat”,asudă,face „gimnatică” în exces,ceva nu e-n regulă. A face sex,la intervale diferite,cu două femei – asta înseamnă o încărcătură erotică de care partenerul tău profită din plin.

E mai dichisit

Dacă-l observi,tot mai des,dischisindu-se în cele mai mici amănunte – îşi schimbă dramatic tunsoarea,se parfumează,se epilează în zona intimă,slăbeşte,face mai mult fitness etc.-,e semn că încearcă să impresioneze o femeie. Şi nu eşti tu aceea – fiindcă până acum nu i-a păsat prea tare de modul în care arăta.

E tot mai greu de găsit

Brusc,partenerul tău e foarte ocupat. Nu răspund la telefon şi la sms-uri pentru că e-n şedinţe,vine târziu,pleacă devreme,are o mulţime de deplasări în weekend. Dacă scuzele legate de muncă încep să curgă dintr-o dată,şi în mod constant,e semn că ceva nu-i în regulă.

Nu mai dă bani în casă

Dacă partenerul tău contribuie tot mai puţin la bugetul casnic comun,fără să se vadă niciunul din obiectele pe care se presupune că şi-a cheltuit banii,e cazul să te alarmezi. Fii atentă la bonurile pe care i le găseşti prin buzunare sau pe birou – s-ar putea să ai o surpriză.

E mereu în defensivă

Dacă se grăbeşte să se justifice când îl întrebi de ce a venit acasă la 4 dimineaţa sau de ce nu a răspuns la telefon toatî ziua,ciuleşte urechea. Fii atentă la nuanţe – mai ales dacă încearcă să te facă să te simţi tu vinovată („De ce mă baţi mereu la cap?”,„Doamne,cât eşti de cicălitoare!”). Psihologia inversă are rolul de a te abate de la adevăratul motiv al absenţelor lui.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg