Cum îţi dai seama că nu mai poţi salva o relaţie

1 67764 original jpg jpeg

La începutul unei relaţii totul merge perfect, însă –cu timpul, încep să apară tot felul de neînţelegeri. Adesea, aceste situaţii sunt depăşite. Însă, cum îţi dai seama că nu mai poţi salva o relaţie şi că ar fi timpul să pui stop acestui capitol din viaţa ta? Iată câteva indicii:

Începi să te simţi din ce în ce mai nefericită. În această situaţie,lucrurile sunt cât se poate de simple. Te afli într-o relaţie sortită eşecului. Gândeşte-te puţin la ce se întâmplă şi îţi vei da seama că nu e deloc în regulă această situaţie. În timp prietenele tale îşi doresc să fie tot timpul lângă partenerii lor,iar tu nu ştii ce scuze să mai invoci ca să te afli cât mai departe de iubitul tău,e clar că ceva nu merge aşa cum trebuie. Nu ai de ce să te învinovăţeşti. În relaţii se întâmplă destul de des ca unul dintre parteneri să se plictisească şi să-şi dorească altceva. Aşa că,dacă iubitul tău nu mai e ceea ce-ţi doreşti în acest moment şi nici nu crezi că va fi vreodată,pune stop acestei relaţii înainte să te afecteze şi mai rău.

Cum îţi dai seama că nu mai poţi salva o relaţie:partenerul tău este violent cu tine

Partenerul tău este violent cu tine. Chiar dacă ţi-a dat doar o palmă şi nici măcar nu te-a durut,nu trebuie să mai stai pe gânduri:e timpul să te desparţi de el. Nu mai pierde nici un minut în această relaţie. Mai mult ca sigur,iubitul îţi va spune că nu o să mai dea în tine niciodată. Şi că a fost o mare greşeală ceea ce s-a întâmplat. Însă,nu te lăsa păcălită. Aceste vorbe frumoase sunt doar minciuni. Oamenii nu se schimbă. Aşa că,singurul lucru pe care îl poţi face după un asemenea gest este să pleci cât mai repede posibil.

Ai aflat că iubitul te minte. Partenerul tău nu se mai întâlneşte aşa de des cu tine,răspunde din ce în ce mai rar la telefon,nu mai ţine minte ce ţi-a zis iniţial şi se încurcă în minciuni. Dacă a început să te mintă,e clar că nu mai e implicat foarte tare în relaţia cu tine şi ar fi bine să nu te complaci într-o relaţie „bolnăvicioasă”. Lucrurile nu au cum să se îmbunătăţească,iar relaţia dintre tine şi partener va fi din ce în ce mai şubredă.

Iată cum îţi dai seama că nu mai poţi salva o relaţie

Ai început să te uiţi după alţi bărbaţi. Dacă ai început să simţi nevoia companiei unui alt bărbat sau chiar ai început o aventură cu unul,trebuie să pui punct imediat relaţiei tale actuale. Această situaţie nu-ţi va aduce nimic bun,doar complicaţii inutile. Tu oricum te-ai retras sentimental,mai rămâne să o faci şi fizic.

Ai încercat să pleci,dar el  întors din drum. Ai încercat să pleci din relaţie,dar ţi-a fost milă de el şi ai crezut în vorbele lui. Ai fost convinsă că de această dată lucrurile se vor schimba în bine. Dar nu a fost deloc aşa. Ar trebui să-ţi înveţi lecţia. Să închei această relaţie şi să nu te mai uiţi în urmă. Despărţirile nu sunt uşoare,dar cu cât timpul va trece,lucrurile se vor complica şi mai mult.