Cum îţi dai seama că te înşală

1 69201 original jpg jpeg

Se spune că femeile au un al 6-lea simţ şi-şi dau seama mereu când partenerul lor calcă strâmb. Să fie oare unul dintre aceste semne cel care-l dă de gol pe partener?

Îţi spune că nu este pregătit pentru o relaţie serioasă

Obişnuiţi să ieşiţi des în oraş,te invită pe la el sau se auto-invită peste noapte la tine însă,când vine vorba să vă mutaţi împreună,el ezită să facă acest pas spunând că încă nu vă cunoaşteţi foarte bine. Această atitudine a lui ar trebui să te pună pe gânduri. Dacă ar ţine la tine aşa cum susţine,ar face orice pentru ca relaţia să funcţioneze,iar mutatul împreună este un mod de a vă cunoaşte mai bine.

Citeşte şi:

Infidelitatea în funcţie de zodie

Ce ne împinge spre infidelitate

Are mereu telefonul pe vibraţii

Primul lucru pe care-l face când vă întâlniţi sau când intră în casă este să-şi pună telefonul pe vibraţii. Motivaţia lui este că nu vrea ca nimeni să vă deranjeze. Însă,la fel de bine,este un mod prin care tu să nu auzi când primeşte apeluri sau mesaje compromiţătoare. Ce să mai spui de faptul că are telefonul în permanenţă asupra lui,inclusiv când merge la baie?

Nu i-ai întâlnit încă prietenii

Deşi sunteţi de câteva luni împreună,nu i-ai cunoscut prietenii decât din poze şi poveştile pe care ţi le-a spus partenerul tău. Şi totuşi,el iese măcar o dată pe săptămână cu prietenii la o bere. Sau cel puţin aşa susţine! Dacă tu ai fi iubitasa oficială,nu ar trebui să te prezinte prietenilor săi?

Nu ştii niciodată unde este

Nu e ca şi cum ar trebui să-ţi dea raportul despre ce urmează să facă în ziua respectivă,dar ţi-ar plăcea să ştii ce program are. Mai rău,nu-ţi răspunde la telefon,iar răspunsurile la mesaje vin cu mare întârziere.

Se răzgândeşte repede

V-aţi făcut planuri să mergeţi la film de acum o săptămână,însă cu o oră înainte să vă întâlniţi,el te lasă baltă motivând că a intervenit ceva. Acest lucru poate fi adevărat dacă se întâmplă o dată sau de două ori însă,dacă devine un obicei,e un indiciu că ar mai putea fi cineva în viaţa lui.