Cum recunoşti un bărbat imatur? Iată la ce detalii să fii atentă!

1 70567 original jpg jpeg

Poate fi interesant să te întâlneşti cu un om care nu-şi face planuri, aşteptând să fie surprins de ziua de mâine. Pe termen lung, însă, o relaţie cu un astfel de om poate fi frustrantă. Mai ales când nu-şi recunoaşte greşelile şi este mai mereu nehotărât. Acestea sunt indicii clare care trădează un om imatur.

O relaţie în care bărbatul este mai imatur decât partenera sa are şanse mari să se destrame,spun psihologii.

Imaturitatea este un semn clar de instabilitate emoţională,ori majoritatea femeilor au nevoie lângă ele de oameni puternici,cu simţ de responsabilitate şi cu iniţiativă.

Cum eviţi un om care simte că viaţa înseamnă doar distracţie şi neprevăzut? Iată câteva sfaturi!

Fuge de responsabilităţi

Nu că nu vrea să-şi asume angajamente,cum ar fi să vă mutaţi împreună sau să vă luaţi un animal de companie,spre exemplu,dar nu înţelege de ce trebuie să vă grăbiţi cu astfel de decizii.

Puteţi petrece timpul împreună şi altfel,îşi poate motiva el reţinerea. În plus,astfel de persoane merg pe principiul “mai răruţ,că-i mai draguţ“,chiar şi când vine vorba despre o relaţie.

Nu-şi recunoaşte greşelile

Pe lângă faptul că adesea preferă să nu-şi asume greşelile,un bărbat imatur va face tot posibilul să găsească alţi vinovaţi. De multe ori,spune teoria de psihologie,vina cade pe persoanele apropiate.

Nu are un job stabil

Genul de om imatur poate fi uşor recunoscut după lipsa de implicare profesională,în sensul că preferă să nu fie angajat full-time.

Culmea,tot el este cel care se plânge că nu are un loc de muncă sau că oriunde se duce i se pun beţe în roate şi este neîndreptăţit.

A avut doar relaţii pasagere

Un bărbat imatur nu se poate mândri cu relaţii de lungă durată. Nu suportă ideea de a depinde de cineva sau că cineva depinde într-o oarecare măsură de el.

El este genul de tip amator de relaţii de o noapte sau de cel mult o lună.

Este uşor de influenţat

Dacă partenerul tău te surprinde neplăcut cu obiceiuri sau că a adoptat principii de viaţă nesănătoase,cel mai probabil este uşor de influenţat. Prietenii,colegii ori familia îl pot convinge fără eforturi mari să renunţe la ceva ce vă doreaţi,de exemplu.

Sau îl pot influenţa să facă ceva ce nu ai fi crezut că e în stare să facă. Poate fi frustrant,dacă disponibilitatea lui de a ceda în faţa celorlaţi nu apare şi când este vorba despre tine.

Nu poate lua decizii

Dacă te simţi de multe ori că trebuie să iei decizii importante pentru relaţia voastră şi chiar pentru viaţa,cariera ori sănătatea partenerului,înseamnă că ai de a face cu un bărbat imatur.

Ori te obişnuieşti să duci greul în casă,de dragul lui,ori te retragi încet din poveste.

Nu e chibzuit

Poate fi deseori egoist,mai ales când la mijloc sunt priorităţile lui. Dacă la început nu vei simţi că e o problemă să te pui mereu pe locul doi,în timp totul se va transforma într-un joc frustrant.

Nu are planuri de viitor

Partenerul tău nu agreează ideea de planuri pentru mâine,săptămâna sau luna viitoare? Atunci nici nu putem vorbim despre stabilirea unui concediu anual,pentru că,de obicei,acest tip de bărbaţi preferă ca viitorul lor să rămână un mister şi îşi duc viaţa pe principiul “trăieşte clipa”.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg