Cum să faci dragoste mai des

1 78132 original jpg jpeg

Tu şi partenerul tău de viaţă faceţi dragoste din ce în ce mai rar şi nu reuşiţi să vă bucuraţi de momentele pasionale în doi? Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţiile intime şi să scăpaţi de inhibiţii în pat.

Intraţi în atmosferă

O seară romantică în doi nu poate avea loc fără o muzică plăcută în surdină, câteva lumânărele parfumate aprinse, petale de trandafir pentru décor, două pahare de vin roşu, sau orice altceva care creează o atmosferă de vis. Cu cât ambii parteneri vor avea iniţiativă şi vor încerca să se surpindă reciproc, cu atât mai mult îşi vor stimula simţurile şi îşi vor provoca mai mult entuziasm şi dorinţă sexuală.

Căutaţi noi locuri de amor

Potrivit sexologilor, dacă faci dragoste într-un loc nou, chiar necunoscut, apetitul sexual va creşte considerabil. Puneţi-vă la încercare imaginaţia şi căutaţi locuri care să vă inspire. Puteţi face dragoste într-o cameră de hotel, într-o maşină, pe o plajă pustie sau, chiar, în vârf de munte. A face dragoste neapărat într-un pat şi neapărat seara este doar un clişeu, aşa că profitaţi de orice ocazie pentru a vă exprima sentimentele în mod deliberat.

Atracţia fizică e indispensabilă

De regulă, în timpul liber, majoritatea cuplurilor preferă să stea în hainele comode de casă şi să se relaxeze. Însă cum ar fi dacă s-ar aranja mai mult şi ar începe să se provoace vizual? Ultimele studii au dovedit faptul că imaginea contează în stimularea dorinţei sexuale. Cu cât vei fi mai atrăgătoare şi mai sexy, cu atât partenerul tău va deveni mai incitat.

Comunicaţi cât mai des

Dacă partenerii nu comunică între ei, nu au de unde să ştie ce îşi doresc unul de la celălalt şi ce trăiesc în interior. Dacă nu ştii să comunici, nu e de mirare că relaţia este sortită eşecului. Întâlnirile de îndrăgostiţi şi vorbele frumoase sunt o cale bună spre a vă împărtăşi experienţele şi a vă mărturisi ce vă place mai mult.

Nu uitaţi de puţină tandreţe

A face dragoste nu e doar un act în sine. Din contră, momentul trebuie să fie condimentat cu multă tandreţe şi gesturi romantice, care să trezească emoţii. Prin îmbrăţişări, săruturi, mângâieri şi atingere reciprocă, partenerii se vor apropia din ce în ce mai mult şi vor înţelege raporturile sexuale şi prin prisma afectivităţii.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg