Cum să fii mai bună la pat

1 66748 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc să aibă parte de partide de sex ca în filme, însă de multe ori realitatea este cât se poate de diferită. Iată doar câteva trucuri despre cum să fii mai bună la pat.

Fii mai vulnerabilă

În mod ironic discuţiiile despre sex sunt mai grele decât actul sexual în sine. Însă,dacă vei fi mai vulnerabilă şi mai deschisă în ceea ce priveşte sentimentele tale,viaţa intimă se va îmbunătăţi considerabil. Spune-i ce te excită,ce ţi-ai dori ca el să facă în dormitor şi nu evita nici subiectul fanteziilor.

Eşti frumoasă aşa cum eşti

Poţi fi cea mai frumoasă femeie din lume,dar dacă eşti nesigura relaţia ta va avea de suferit. Fie că este vorba de celulită,câteva kilograme în plus sau vergeturi,fiecare dintre noi avem ceva ce am dori să schimbăm la corpul nostru. Dar asta nu trebuie să ne afecteze părerea pe care o avem despre înfăţişarea noastră şi să ne scadă astfel încrederea în noi. Femeile care atrag bărbaţii nu sunt neapărat cele frumoase,ci cele care au încredere în ele şi care ştiu să-şi evidenţieze calităţile. Aşadar,nu te sfii să porţi o lenjerie provocatoare şi-l vei înnebuni pe partenerul tău.

Fii stăpână pe situaţie în pat

Nu e nimic mai excitant decât o femeie care face primul pas. Niciunui bărbat nu-i place o femeie timidă în pat,aşa că întreabă-l ce şi-ar dori să faci pentru ca momentele voastre intime să fie de neuitat.

Citeşte cărţi erotice

Atunci când eşti în pană de idei,o sursă de informaţie sunt cărţile erotice. Nici nu ştii ce idei o să-ţi vină,iar iubitul tău va fi plăcut surprins.

Mai multe poziţii sexuale

Dacă la începutul relaţiei nu vă puteaţi ţine mâinile departe unul de altul,după un timp sexul poate deveni o rutină. Pentru nu a ajunge în acel moment,şi a condimenta relaţia,schimbarea poziţiilor de sex poate împiedica apariţia plictiselii.