Cum să îl faci să îţi ducă dorul. 5 metode extrem de eficiente

cum să îl faci să îţi ducă dorul jpeg

O relaţie este frumoasă şi captivantă la început şi poate rămâne aşa şi pe parcurs, dacă ştii ce să faci şi te implici activ. Şi nici nu-i greu, ai nevoie de-un strop de imaginaţie şi de dorinţa de a menţine vie dinamica de la început, iar aceste tehnici te pot ajuta. Iată cum să îl faci să îţi ducă dorul mai mult ca oricând.

1. Cum să îl faci să îţi ducă dorul - Pauze calculate

În această epocă digitală în care suntem conectaţi la tehnologie mai mult decât ne-am da seama sau ne-am dori, există posibilitatea ca la un moment dat, relaţia să ajungă în punctul mort tocmai din cauza comunicării excesive, dar nu faţă-n faţă. Nu e nimic rău să comunici cu partenerul când sunteţi la distanţă şi aceasta este singura modalitate în care puteţi să păstraţi legătura, însă e bine să-l faci să îţi simtă lipsa. Aşa că stai departe de telefon o perioadă şi ocupă-te doar de activităţile pe care le ai de făcut în acea zi. Foloseşte productiv timpul şi lasă-l să îşi imagineze ce faci!

2. Aşteptarea îi va stârni curiozitatea

Să zicem că el e cel care te caută cel mai des, îţi dă mesaje sau îţi telefonează. Dacă te întrebi cum să îl faci să îţi ducă dorul, poţi folosi următoarea tactică: tachinează-l un pic. Nu te grăbi să îi răspunzi imediat ce-auzi că te sună, căci va părea că stai mereu cu telefonul în mână în aşteptarea unui semn de la el. Aşa îl vei face să îşi pună imaginaţia la contribuţie şi să se întrebe ce faci, pe unde te afli şi cu cine. Chiar dacă poţi fi curioasă să vezi ce are să-ţi spună, nu îi răspunde la mesaje dacă vezi că nu e nimic urgent sau important.

3. Cum să îl faci să îţi ducă dorul - Încheie prima discuţiile

Atunci când te sună, după ce aţi împărtăşit impresii şi aţi vorbit lucrurile importante, încheie politicos conversaţia. Spune-i că te bucuri că i-ai auzit vocea şi că te pregăteşti să dormi. Procedează la fel şi când ieşiţi în oraş, fii tu prima care spune că trebuie să plece acasă. Această tehnică poate fi mai greu de pus în practică la început, mai ales când eşti foarte atrasă de el. Vei observa că el îşi va dori astfel să petreceţi şi mai mult timp împreună şi va dori să te audă sau să te revadă cât mai curând. Asta nu înseamnă că dacă vei vrea vreodată să îl suni tu prima sau să-l inviţi în oraş e bine să te-abţii şi să aştepţi ca doar el să fie cel care preia iniţiativa. Nu, fă ceea ce simţi, însă arată-i că nu eşti dependentă de el.

4. Ia o pauză de la reţelele de socializare

E sănătos şi pentru tine, dar şi pentru relaţia voastră să nu postezi în continuu despre ceea ce faci, locurile în care umbli şi oamenii cu care te vezi în cursul zilei. Evită să cazi în capcana de a face o mulţimede poze  şi de a le pune pe internet, asta dacă vrei să-ţi simtă lipsa şi să-i stârneşti curiozitatea. Dacă în schimb el e cel care postează ceva pe reţelele de socializare, nu îi aprecia toate pozele şi comentariile, comportă-te ca şi cum nu le-ai fi văzut.

5. Cum să îl faci să îţi ducă dorul - Nu renunţa la viaţa ta privată

Fie că sunteţi la început, ori relaţia voastră e deja într-un stadiu avansat, nu îţi neglija sub nicio formă prietenii. Planifică-ţi timpul şi ieşirile în aşa fel încât să te poţi vedea şi cu ei. Nu face greşeala de a îi acorda doar lui timpul tău, căci nu e sănătos, ci e mai degrabă un comportament care crează dependenţă de partener. Şi în plus, vei vedea că te va aprecia şi mai mult când va vedea că tu ai activităţi şi dincolo de ieşirile în doi.