Cum să menţii „vie” o relaţie la distanţă

1 69201 original jpg jpeg

V-aţi cunoscut pe internet sau a trebuit să staţi despărţiţi o perioadă de timp din diverse motive şi acum îţi este teamă că distanţa va stinge focul iubirii voastre? Iată cum poţi aborda situaţia pentru a nu-l pierde!

Telefonul,prietenul amândurora

Poate că ochii care nu se văd se uită,dar dacă îi asculţi vocea îl vei simţi mult mai aproape. Secretul este să vorbiţi cât mai des şi nu doar la anumite ore stabilite. Simţi nevoia să-i povesteşti o întâmplare prin care tocmai ai trecut? Nu ezita şi sună-l deoarece doar astfel îi vei putea transmite şi lui emoţia momentului. De asemenea,atunci când vorbeşti cu el ai grijă să nu fii implicată în vreo altă activitate! El merită toată atenţia ta,nu-i aşa?

Foloseşte şi alte metode de comunicare

Poate că e plăcut să-l auzi,dar cu siguranţă nu este ieftin. Ia în considerare şi mesajele text,pozele sau e-mailurile deoarece se va bucura în orice moment să aibă veşti de la tine şi să ştie că te gândeşti la el.

Păstrează romantismul

Dacă sunteţi departe unul de altul,asta nu înseamnă că nu-l poţi surprinde cu gesturi romantice. Ţi-a plăcut o melodie de dragoste în mod special sau aveţi un cântec de suflet?  Va fi încântat să o asculte şi poate de ce nu,să o fredoneze!

Nu te supăra din nimicuri

Simţi că el a fost ceva mai distant la ultima voastră conversaţie? Nu înseamnă  neapărat că a început să te uite! Poate este doar ocupat sau are o problemă care îl preocupă pe moment. Încearcă să afli ce îl preocupă însă fără să fii prea insistentă. Ia în considerare că situaţii neprevăzute pot apărea oricând şi că trebuie să ai răbdare.

Citeşte şi:

5 sacrificii ca să ai o relaţie durabilă

Cum să ai un început de relaţie reuşit