De ce nu ai orgasm?

2 60189 original jpg jpeg

Statisticile spun că una din trei femei are probleme în atingerea orgasmului, ceea ce duce la apariţia sentimentului de frustare atât în cazul lor, cât şi a partenerilor. Iar întrebarea care apare este de ce nu ai orgasm?

Îţi este distrasă atenţia

Fie că televizorul este deschis,îţi sună telefonul sau vezi hârtiile pe care le-ai adus ca să lucrezi de acasă,atenţia îţi este distrasă de viaţa cotidiană. Aşadar,închide televizorul,telefonul şi îndreaptăţi toată atenţia către partenerul tău.

Nu eşti mulţumită de cum arăţi

Multe femei sunt obsedate de felul în care arată şi se gândesc doar la modul în care le vede partenerul. Gândul că nu au abdomenul plat sau că gleznele nu sunt îndeajuns de subţiri este de ajuns pentru ca ele să nu se simtă bine în pat,iar viaţa sexuală cade pe planul secund. Nu este de mirare că atingerea orgasmului este o misiune imposibil,atât timp cât nu te simţi bine în pielea ta.

Schimbări hormonale

Dezechilibrele hormonale pot duce la scăderea apetitului sexual. Dacă te confrunţi cu această problemă este indicat să ceri sfatul unui medic specialist. Între timp,îţi poţi schimba alimentaţia şi să te bazezi pe cât mai multe fructe şi legume proaspete,evitând băuturile carbogazoase şi alimentele semipreparate.

Eşti prea relaxată

Deşi relaxarea este importantă întimpul sexului,dacă eşti prea relaxată nu vei pune la treabă anumiţi muşchi importanţi în timpul actului sexual pentru a atinge orgasmul.

Îţi este teamă

Orgasmul este un moment unic,în care-ţi pierzi controlul pentru câteva clipe. Ei bine,unele femei se tem de această experienţă,aşa că blochează mental posibilitatea de a ajunge la orgasm.