De ce nu poţi să reînvii pasiunea în cuplu

totul despre sex jpeg

Sunteţi împreună de multă vreme, vă cunoaşteţi obiceiurile şi pasiunile, iar seara când sunteţi acasă preferi să te uiţi la televizor în loc să-ţi petreci timpul alături de partenerul de viaţă.

Din nefericire,din ce în ce mai multe cupluri trec prin această situaţie. Iată cine e de vină pentru răcirea dintre voi!

Ceilalţi au prea multe aşteptări de la tine

Majoritatea oamenilor au prea multe aşteptări de la familia lor. Specialiştii spun că,pe de o parte,şeful aşteaptă să mnceşti din ce în ce mai mult,iar pe de altă parte,partenerul vrea să-ţi petreci cât mai mult timp alături de el. Printre toate aceste aşteptări,este extrem de dificil să te poţi concentra pe relaţia de cuplu.

Încerci să-ţi respecţi angajamentele financiare

Cele mai multe dintre cupluri îşi petrec începutul lunii plătind facturile,  în timp ce,în cea de-a doua jumătate a lunii,cheltuiesc cu măsură şi aşteaptă salariul următor. Specialiştii spun că această grijă a partenerilor de a-şi respecta angajamentele financiare,îi face să uite să se bucure de prezenţa celuilalt,de aceea relaţia se răceşte.

Citeşte şi:

Semne care îţi spun că ai probleme în cuplu

Activităţi de cuplu pentru o relaţie reuşită

Nu mai ai timp şi pentru tine

Una dintre cele mai importante moduri de a te relaxa este păstrarea câtorva momente pe care să le petreci de una singură. Deoarece avem un stil de viaţă alert,nu ne mai rămâne timp să ne bucurăm de micile plăceri ale vieţii. Astfel,se instalează lipsa interesului în relaţia de cuplu. Pentru că atunci când găseşti o portiţă de timp liber preferi să îl petreci de una singură,decât în compania partenerului.

Nu te mai străduieşti să meargă relaţia

Majoritatea cuplurilor spun că nu văd motivul pentru care să se implice mai mult în relaţie pentru a reînvia pasiunea,mai ales că sunt căsătorite. Acestea cred că trebuie să se concentreze mai mult pe alte lucruri în viaţă,cum este bunăstarea financiară,şi nu pe dragoste.