De ce nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche

1 77284 original jpg jpeg

Mulţi oameni suferă de singurătate. Ei simt câteodată că este aproape imposibil să îşi găsească pe cineva, o persoană cu care să îşi petreacă restul zilelor, cu care să se înţeleagă şi să formeze o familie. Căutarea sufletului pereche este dificilă, şi din acest motiv mulţi nu şi-l găsesc.

Iată care sunt motivele pentru care nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche:

Încă suferi după fosta iubire

Stinge focul cu foc, încercând să dovedeşti ceva cuiva - aceste lucruri nu te vor duce nicăieri şi doar vei suferi. Acest timp de comportament te distanţează de potenţiali parteneri pentru că nimănui nu îi place să fie folosit pentru a-l face gelos pe fostul/fosta partener/ă. Ia-ţi timp, linişteşte-te şi încearcă să înţelegi ce vrei cu adevărat.

Ai prea mari aşteptări

Unele femei visează la un prinţ, iar bărbaţii vor ca partenera lor să fie perfectă din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, povestea de dragoste este total diferită. Mai întâi de toate, concentrează-ţi atenţia asupra ta. Dacă ai nevoie de o persoană cu un anumit set de valori, încearcă mai întâi să dezvolţi aceste abilităţi în tine însuţi.

Îţi place o persoană căsătorită

Desigur, orice poate să se întâmple în vieţile noastre şi nu vom judeca pe nimeni, dar gândeşt-te la următorul lucru: crezi că o persoană care este capabilă să fie infidelă poate fi sufletul tău pereche? Dacă a înşelat o dată, o va face de mai multe ori. Poţi fi sigură de acest lucru.

Nu ai încredere în tine

”Toţi sunt la fel!” Acesta este lucrul pe care-l auzim cel mai des despre bărbaţi şi femei. Ei bine, există cu siguranţă un adevăr în aceste cuvinte, mai ales dacă continui să te îndrăgosteşti de acelaşi tip de persoană, nu oferi timp pentru câştigarea încrederii. Dar, în acelaşi timp, nu toţi oamenii sunt la fel. Nu este vina lor că tu ai fost rănit/ă. Concentrează-te pe observarea oamenilor din jur şi nu ignora detaliile importante.

Ţi-e frică de o relaţie serioasă

Lipsa de încredere că sentimentele tale vor rezista testului vieţii obişnuite, fricii subconştiente de a-ţi pierde spaţiul personal, teama de a deveni dependentă de iubitul tău - toate acestea construiesc un zid invizibil în jurul tău, lipsindu-te de posibilitatea de a întâlni pe cineva nou. Cum poţi schimba situaţia? Nu există o soluţie pregătită, dar, ca şi în toate punctele anterioare, încercă să îţi rezolvi propriile probleme. Găseşte-ţi un hobby intersant, ieşi mai des şi nu te lăsa cuprinsă de gânduri negative.

Ai o dorinţă disperată de a fi plăcută

Pentru majoritatea oamenilor, un astfel de comportament provoacă doar batjocură, râs, milă şi chiar fustrare. Alte modele de comportament pe care le încerci pentru a fi plăcută de cineva nu funcţionează. Nu purta rochii frumoase doar pentru ca cineva să se uite la tine. Nu zâmbi dacă nu te simţi confortabil. Mai întâi de toate, fii tu însuţi. Persoana potrivită va aprecia cu siguranţă acest lucru.Recente

test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg
Cadou neinspirat jpg
Depresia post nuntă jpg
despartire jpg
Metoda de somn scandinava  Sursa foto shutterstock 1720357990 jpg
 studiu, cupluri fericite, kilograme in plus jpg
La ce simptome sa te astepti dupa ce renunti la anticonceptionale  Sursa foto shutterstock 174196151 jpg
narcisist jpg
cuplu jpg
Alimente care reaprind focul pasiunii in cuplu  Sursa foto shutterstock 532780828 jpg
Top cinci cauze frecvente ale unui divort  Sursa foto Pixabay png
Obiceiul secret al cuplurilor rezistente  Sursa foto Pixabay jpg
dragoste jpg
toff ro@clickpentrufemei ro jpg
divort jpg
sarut jpg
probleme aparute in cuplu jpg
pepene  jpg