De ce nu vorbeşte Nicole Kidman niciodată despre Tom Cruise, deşi a fost măritată cu el 11 ani

1 tim cruise nicole kidman shutterstock 93506689 jpg jpeg

Fostul cuplu de aur al Hollywoodului a apărut împreună în trei filme, "Days of Thunder" (1990), "Far and Away" (1992) şi "Eyes Wide Shut" (1999), al lui Stanley Kubrick, iar, în viaţa de zi cu zi, erau de nedespărţit. Până în 2001, când actorul a intentat divorţ după 11 ani de mariaj şi doi copii adoptaţi.

Despărţirea lor a venit brusc şi inexplicabil atât pentru noi, publicul, cât şi pentru Kidman, care era însărcinată la acea vreme şi a pierdut sarcina din cauza şocului. Multă lume a blamat atunci biserica Scientologică de care actriţa s-a dezis încă din 1997 şi pe care Cruise o frecventa cu religiozitate.

Totuşi, nu contează atât motivul despărţirii, cât mai ales faptul că Nicole parcă a vrut să şteargă complet trecutul ei cu Tom şi de-abia dacă a mai menţionat numele fostului ei soţ în spaţiul public. De ce se fereşte superba blondină să vorbească despre el?

După divorţul celor doi actori, Kidman s-a dedicat trup şi suflet actoriei, câştigând, în 2002, Oscarul pentru rolul ei din "The Hours". Chiar ea a recunoscut în 2016, pentru Entertainment Tonight, că, la acea vreme, fugea de viaţa ei. Cu toate astea, a mai primit o şansă la fericirea conjugală în 2006, când l-a întâlnit pe actualul ei soţ, cântăreţul de country Keith Urban, şi cu care trăieşte, şi-n ziua de azi, pe deplin mulţumită.

Totuşi, pe lângă fiicele pe care le are cu Urban, Sunday şi Faith, Nicole mai are doi copii cu Tom, pe Isabella şi pe Connor, care, în mod surprinzător, au rămas să fie crescuţi de tatăl lor adoptiv şi nu de ea. Chiar şi aşa, cei doi foşti parteneri de viaţă abia dacă-şi vorbesc, iar Kidman nu i-a mai menţionat numele lui Tom Cruise din 2018. Care să fie oare motivul?

Se pare că actriţa n-a mai vorbit despre primul ei soţ din respect pentru cel de-al doilea ei soţ. Ultima dată când Nicole l-a menţionat pe Tom a fost în 2018, într-un interviu oferit celor de la The Guardian. „Din respect pentru el nu vreau să mai vorbesc despre asta”, a declarat vedeta hollywoodiană, adăugând că „au trecut deja 20 de ani, în plus nimeni n-ar sta la o cină, alături de alţi oameni, ca să răspundă unor întrebări despre fostul soţ, când cel actual este lângă ei”.

Un alt motiv este că regretă ce a spus cu alte ocazii, când totul era la cald şi rănile ei nu erau încă vindecate: „Am citit ce am spus în trecut şi până şi eu mi-am zis: «Uau, Nicole! Ţine-şi gura odată!».

Nu numai că Nicole nu-l mai menţionează pe Cruise în interviuri, dar nu aduce vorba nici despre cei doi copii adoptaţi cu Tom: „Sunt foarte discretă cu chestia asta. Trebuie să-mi protejezi toate aceste relaţii pe care le am. Ştiu 150% că mi-aş da viaţa pentru copiii mei, pentru că ăsta e scopul părinţilor.”

Aşadar nu biserica Scientologică îi dictează ce să facă, nici Cruise nu i-a stipulat în actele de divorţ să nu dea din casă nimic, ci fpatul că şi-a găsit jumătatea şi că nu vrea să o piardă a determinat-o pe Nicole să fie mai rezervată, în public, cu declaraţiile despre Tom Cruise. Fie că este sau nu acesta adevărul, acceptăm explicaţiile oferite de Kidman, ce altceva putem face?!

Foto - ShutterstockRecente

casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024 Sursa foto Pixabay png