De ce se întorcea J.F. Kennedy întotdeauna la soţie, în ciuda infidelităţilor lui. Nu copiii îi ţineau împreună!

1 kennedy profimedia 0414234659 jpg jpeg

Viaţa preşedintelui american John F. Kennedy s-a încheiat brusc şi prematur în momentul în care a fost împuşcat mortal, în 1963, chiar în faţa soţiei lui, Jackie Kennedy. Povestea lor de iubire a ţinut prima pagină a ziarelor ani la rând, iar finalul ei tragic a rămas în istorie pentru totdeauna. Însă cum s-au cunoscut cei doi foşti soţi şi, mai ales, ce i-a ţinut împreună până la final?

Înainte de-a fi o Kennedy sau Prima Doamnă a Statelor Unite, Jacqueline Bouvier era jurnalist la Washington Times-Herald. La acea vreme, J.F. Kennedy era un tânăr politician, care făcea parte din Congresul american şi avea mari ambiţii profesionale.

Kennedy şi Bouvier s-au întâlnit la o petrecere în 1952, oraganizată de Charles Bartlett, un coleg de-ai lui Jackie, care-şi propusese să le facă cunoştinţă celor doi. „Fratele meu s-a îndrăgostit pe loc de ea”, a precizat fratele mai mic al lui John, Ted Kennedy, conform celor publicate în cartea  America's Queen: The Life of Jacqueline Kennedy Onassis, scrisă de Sarah Bradford.

JFK a perceput-o pe tânăra jurnalistă ca pe o provocare, iar el adora provocările, în timp ce Jackie ştia că politicianul fustangiu îi va zdrobi inima, însă a considerat că el ar merita toată suferinţa pe care ar îndura-o. Într-un final, amândoi au avut dreptate.

La numai câteva luni după prima lor întâlnire, JFK şi Jackie au devenit un cuplu şi, în vara lui 1953, s-au logodit. Se potriveau de minune, amândoi fiind inteligenţi şi educaţi, lucru care a facilitat căsnicia lor. S-au căsătorit în dimineaţa de 12 septembrie 1953, în Newport, Rhode Island. Însă mariajul lor n-a fost deloc unul ideal... Cu toate astea, n-au divorţat niciodată.

Jackie a renunţat la carieră de dragul soţului şi a adus-o pe lume pe Caroline în 1957, după ce trecuse deja printr-un avort spontan şi naşterea unui copil mort. În ciuda greutăţilor întâmpinate, a rămas devotată soţului şi maternităţii.

„Eşti un soţ atât de atipic”, îi spunea ea lui într-o scrisoare din 1957 sau 1958. „Aşa că nu trebuie să te surprindă faptul că ai o soţie atipică...”, a continuat Jackie.

Adevărul e că statusul atins de John, când a devenit preşedintele ţării, a avut un impact major asupra mariajului lor. La fel şi infidelităţile lui nenumărate.

În 1960, John a candidat la preşedinţie şi, la nici un an mai târziu, el cu Jackie şi cei doi copii ai lor, Caroline şi John Jr., s-au mutat la Casa Albă. Pe timpul mandatului său, JFK a avut numeroase aventuri, cea mai răsunătoare dintre ele fiind cu diva hollywoodiană Marilyn Monroe.

Prima Doamnă era la curent cu relaţiile extraconjugale ale soţului, dar a preferat să nu le dea o importanţă prea mare şi să ce concentreze pe rolul pe care-l avea ea în societate şi-n familie ei, care se extinsese cu încă un membru – Patrick.

„Viaţa e prea scurtă ca să-mi fac griji în privinţa lui Marilyn Monroe”, obişnuia să spună Jackie, care şi-a continuat misiunea alături de preşedinte şi familia lor. În timp ce publicul o adora pe Prima Doamnă pentru atuurile ei evidente, John o iubea şi el în stilul său propriu şi personal.

“Mariajul lor era... aşa cum era el. Într-un final, Jack se întorcea întotdeauna la Jackie şi la asta se reducea tot. Se iubeau reciproc în ciuda a tot şi toate. Ea nu încerca să-l schimbe şi el adora chestia asta”, a dezvăluit un apropiat de-ai fostei familii prezidenţiale pentru revista People.

Soţii Kennedy nu au pretins niciodată că aveau căsnicia perfectă şi ar fi fost interesant de văzut ce s-ar fi întâmplat cu ei dacă fostul preşedinte american n-ar fi fost asasinat pe 22 noiembrie 1963 chiar în maşina în care circula cu soţia lui.

Foto - Profimedia



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg