De Revelion, îţi găseşti iubirea

1 73266 original jpg jpeg

Când cauţi dragostea tot anul, îţi vine greu să crezi că va apărea de Revelion. Două dintre cititoare s-au convins că se poate. Ne-au mărturisit poveştile lor şi-ţi arată că „N-aduce anul ce aduce ceasul”.

În Banat,există o veche credinţă care spune că în noaptea dintre ani fetele îşi visează ursitul. Nu ştiu dacă Eliza sau Florina,cele două cititoare ale noastre,credeau în aşa ceva,dar pentru ele imposibilul s-a petrecut,iar ursiţii au apărut în carne şi oase în viaţa lor,de Revelion. Nici nu s-ar fi găsit un start mai bun pentru anul care începea odată cu iubirile lor!

O privire şi s-au îndrăgostit

Dacă i-ar fi spus cineva Elizei din Galaţi că se va îndrăgosti la petrecerea de Anul Nou din 2001,ar fi zis că se glumeşte pe seama ei. Şi totuşi... „N-a fost nevoie decât să ne întâlnim privirile,ca să pătrundă în sufletele noastre focul iubirii”,mărturiseşte ea. Cea mai grea perioadă a fost când el a plecat să-şi facă stagiul militar.

Eliza îşi aminteşte amuzată: „La ce riscuri ne expuneam pentru câteva săruturi pe furiş la poarta unităţii...!”. De cum a terminat armata,n-au fost şapte zile legate în care să nu se vadă şi toate vacanţele le-au petrecut împreună. De la prima întâlnire,au trecut nouă ani,în care au demonstrat tuturor că iubirea lor nu este trecătoare.

Şi-a căutat iubirea peste hotare

Spre deosebire de Eliza, care şi-a găsit perechea în oraşul natal,Florina Creangă din Brăila a fost mereu atrasă de alte meleaguri. Plăcerea de a călători a dus-o în India,Spania,Grecia,Egipt.

„Căutând un loc să mă regăsesc,am ajuns în India,misterioasa ţară a contrastelor. M-a vrăjit cu exotismul ei,dar ceea ce căutam era în altă parte”, povesteşte ea.

„A urmat încântătoarea Spanie, impresionantul pământ elen şi misticul Egipt, unde am căpătat experienţa lumii musulmane.” În Egipt, ea s-a şi căsătorit. Se adaptase la viaţa atât de diferită, când soţul a început să fie foarte gelos,fără motive. Nu el era alesul. Au divorţat,iar în 2009 Florina s-a întors în ţară.

"Ne-am văzut prima oară de Revelion"

Dezamăgită de atâtea încercări fără izbândă ,Florina şi-a petrecut Revelionul 2010 la Brăila,în casa mamei. Nimic nu părea să anunţe un an plin de iubire şi de mari schimbări. Cu doar câteva ore înainte de Revelion,l-a cunoscut pe internet pe Gal Yosseph,un bărbat dintr-o familie israeliană din Bucureşti.

„A decis să vină la Brăila chiar în acea noapte şi a ajuns pe la patru dimineaţa,după câteva ore de condus prin ceaţă”, ne-a mărturisit Florina. Chiar a doua zi,au plecat împreună la Bucureşti,iar din acel moment au rămas împreună.

În viaţă, finalul fericit este altfel

Nici Florina,nici Yosseph nu plănuiau să aibă un copil şi i-a surprins vestea că vor deveni părinţi. După un timp,Florina şi-a dat seama că iubirea s-a sfârşit şi s-a reîntors la Brăila,unde l-a născut pe fiul lor,Eric.

„Am rămas prieteni buni şi ne este bine aşa. N-aş putea să-l urăsc. Este tatăl copilului meu”,

spune ea. Fără regrete,Florina se bucură de un An Nou alături de Eric. Finalul nu e atât de de fericit pe cât şi l-ar fi dorit,dar nu e nici unul nefericit. Viaţa merge mai departe...

Cu dragostea sub lupă

Infidelitatea se moşteneşte?

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din New York sunt de părere că infidelitatea este dată de o genă. Stimulată de tentaţiile sexuale, ea eliberează o cantitate mare de dopamină, substanţă care creează senzaţia de plăcere. De aici şi nestatornicia partenerilor de cuplu. Studiul a fost realizat pe un eşantion de 180 de voluntari. În plus, specialiştii au afirmat că aceeaşi genă ar putea fi asociată şi cu pornirile deviante ale obsedaţilor sexual.

Şi bărbaţii vor operaţii estetice

Cine a spus că numai femeile sunt adeptele tratamentelor şi ale operaţiilor estetice? Specialiştii afirmă că liftingul facial pentru întinerirea tenului şi injecţiile cu botox pentru diminuarea ridurilor de pe frunte şi din jurul ochilor au devenit tratamentele de înfrumuseţare cele mai folosite de bărbaţii români cu o situaţie materială foarte bună. La fel de utilizată este şi corecţia urechilor şi a nasului,menţionează esteticienii.