Descântece de iubire. 4 dintre cele mai puternice

descântece de iubire jpeg

În topul celor mai des folosite descântece se află cele de iubire. Se pare că atunci când sunt dezamăgiţi în dragoste, oamenii tind să creadă că singura lor speranţă stă în spiritual, în magie sau în vrajă, aşa că apelează la descântece de iubire.

Uimitor este că iubirea este un subiect mai des invocat decât banii, de câtre cei care apelează la ocultism. Prin descântece de iubire se doreşte manipularea forţelor supranaturale,pentru a produce efectele dorite. De cele mai multe ori cei care cred în magie sunt persoane de sex feminin. Acestea vor fie să readucă în viaţa lor o fostă iubire, fie să atragă atenţia cuiva pe care-l iubesc,dar care nu pare să le vadă.

Ce trebuie să ştii înainte de a apela la descântece de iubire?

Dacă nu te-ai mai văzut de mai bine de 3 luni cu persoana pe care doreşti să o cucereşti,şansele de a o aduce în viaţa ta cu ajutorul magiei sunt mai mici de 50%. De asemenea, comunicarea este esenţială. Cu cât mai puţin vorbeşti cu persoana pe care vrei să o câştigi,mai ales dacă au trecut peste 2 luni în care nu v-aţi spus nimic, cu atât mai mult scad şansele. De obicei sunt sub 50%. De altfel, trebuie să existe un ataşament emoţional din ambele sensuri, pentru ca aceste descântece de iubire să dea rezultate.

Dacă fostul se vede cu altcineva, şansele ca descântecele de iubire să funcţioneze scad cu 75%.

1. Decântece de iubire - Descântec pentru a-l despărţi de amantă

Dacă partenerul tău s-a distanţat de tine şi vrei să îl readuci înapoi înainte de a te părăsi,încearcă vraja cu petale de trandafiri. Ai nevoi de 3 petale roşii, tăiate de la bază,nu rupte,pe care le scufunzi într-o soluţie de apă cu sare,într-un recipient de argint sau de sticlă. Dacă soţul tău are o amantă şi vrei să îi desparţi, foloseşte petale galbene. Pe măsură ce se scufundă florile în apă, spune cu convingere şi cu voce tare ce vrei să se întâmple. Acest descântec african are putere maximă dacă este făcut vineri noapte, într-o seară cu semilună.

2. Descântece de iubire - Descântec pentru a cuceri un fost iubit

Dacă vrei să reaprinzi iubirea în inima unui fost partener, încearcă descântecul cu lumânări. Ai nevoie de o icoană cu Sfântul Nectarie, ocrotitorul iubirii şi de 3 lumânări,roşie,albă şi galbenă. Pot fi candeluţe. Aprinde-le şi roagă-te la spiritele focului, apei şi pământului pentru a te ajuta în încercarea de a recâştiga dragostea acelei persoane. Termină propoziţia spunând "Amin".

3. Descântece de iubire - Descântec pentru a cuceri pe cineva inaccesibil

Dacă pare că pur şi simplu nu te vede, deşi este singur şi disponibil, poţi efectua astfel de descântece de iubire. Ai nevoie de zahăr alb, o coală simplă de hârtie şi o lumânare roşie. Scrie numele lui pe hârtie cu ajutorul unui pix roşu. Pune zahărul pe coală şi plimbă lumânarea roşie aprinsă deasupra, înclinând-o astfel încât ceara topită să picure pe zahăr. În acest timp gândeşte-te la dragostea pe care vrei ca el să o simtă pentru tine. Rezultatul se va vedea imediat,spun practicanţii magiei.

4. Descântece de iubire - Descântec pentru cucerirea iubitului altei femei

Pur şi simplu scrie pe două bucăţi de hârtie numele complete ale persoanelor pe care vrei să le desparţi. Pune hârtiile într-un pahar cu apă şi acoperă gura cu o bucată de pânză neagră. Pentru aceste descântece de iubire, leagă pânza la gură şi păstrează paharul într-un loc întunecat. Mai târziu,pune paharul în congelator şi spune cu voce tare numele celor doi şi faptul că vrei ca ei să se separe,iar el să îşi îndrepte atenţia şi dragostea spre tine.



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg