Descoperă ce-şi doresc bărbaţii de la femei

1 71039 original jpg jpeg

Oare ce-şi doreşc bărbaţii atunci când îşi caută o parteneră? Ei bine, un studiu efectuat în Statele Unite ale Americii a dezlegat misterul. Rămâne de văzut însă dacă este sau nu aleasa inimii lui.

Un studiu american pentru un site matrimonial,match.com,la care au răspuns 5.500 de adulţi cu vârsta de peste 21 de ani,a relevat care trebuie să fie “acel ceva” pe care trebuie să-l aibă o femeie pentru a capta atenţia.

Dinţii,cei mai importanţi

Astfel,pe primul loc în top se află dinţii. 58% dintre respondenţi au spus că prima dată se uită la dantură,în timp ce 55% sunt foarte atenţi la graiul partenerei. Mai exact,ca aceasta să nu facă greşeli gramaticale. Apoi,bărbaţii (în procent de 51%) au răspuns că se uită la părul potenţialei partenere,dar şi la haine (45%).

Încălţămintea are un rol esenţial

Un alt aspect important sunt tatuajele,astfel că 40% dintre participanţii la cercetare au răspuns că sunt interesaţi de acest aspect.

Pe locul următor s-au clasat unghiile (37%),în timp ce alţi 19% dintre domni au explicat că sunt interesaţi şi de accentul cu care vorbeşte femeia pe care au pus ochii. Importantă este şi încălţămintea,urmată de maşina pe care o conduce femeia respectivă şi de device-urile electronice pe care le posedă.

Mai citeşte şi:

5 bărbaţi cu care nu vrei să ai o relaţie

Defectele bărbaţilor,în funcţie de zodie

Ce calităţi trebuie să aibă o femeie ca să-l cucerească

Când vine vorba de calităţile pe care trebuie să le aibă femeia ideală,63% dintre respondenţi au explicat că pentru ei este foarte importantă încrederea,în timp ce 57% consideră că respectul joacă un rol foarte important.

Aspectul fizic,în top

Pe locul trei se află aspectul fizic,în timp ce 37% dintre respondenţi au spus că-şi doresc ca jumătatea lor să aibă un simţ al umorului foarte dezvoltat. Tototadă,reprezentanţii sexului tare au explicat că-şi doresc o parteneră care să se simtă confortabil în pielea ei.

Ce caută femeile la un bărbat

Femeile participante la studiu au explicat că-şi doresc să fie tratate cu respectde partener (84%),în timp ce 77% dintre respondent consideră că este foarte important ca alesul inimii lor să fie o persoană de încredere,pe care să se poată baza,în orice situaţie şi în orice moment.

Simţul umorului,important pentru doamne

Totodată,58% dintre femeile care au participat la sondaj au explicat că pentru ele este vital ca persoana cu care aleg să iasă la o întâlnire trebuie să aibă sensul umorului,în timp ce 47% consideră că trebuie să împartă aceleaşi valori.

Nu în ultimul rând,reprezentantele sexului feminin îşi doresc ca bărbatul de lângă ele să fie comunicativ,să le spună ceea ce-şi doresc (un procent de 46%).