Dorinţele lui ascunse, în funcţie de zodie!

1 69911 original jpg jpeg

Ce fantezii are iubitul tău atunci când vine vorba de sex? Fiecare semn zodiacal tinde să aibă anumite ciudăţenii legat de relaţiile intime, dar de acum nu vei mai fi surprinsă dacă mărturiseşte unde visează el să faceţi dragoste sau ce jucării vrea să folosiţi.

Berbec

Dorinţa sexuală a berbecului este destul de simplă şi de previzibilă. Vrea doar ca tu să preiei controlul,dar ce bărbat nu îşi doreşte asta? Fie că sari pe el pe nepusă masă,fie că îi propui să faceţi sex într-un loc inedit,nativul va fi pur şi simplu în extaz.

Taur

Taurul doreşte ca partenera lui să fie complet mulţumită şi satisfăcută. Dar,dorinţă lui secretă este să fie răsfăţat,fără a sta cu stresul că tu ai putea să te simţi mai puţin importantă. Pune-l doar să stea pe spate,cât timp conduci partida,şi faci din el cel mai fericit om.

Gemeni

Mintea unui nativ aflat sub acest semn zodiacal este cel mai mare organ sexual,aşa că iubitul tău poate avea nenumărate fantezii,cum ar fi să i te adresezi cu vorbe vulgare. În cazul în care nu sunteţi încă în pat,îl poţi stârni pe tot parcursul zilei trimiţându-i mesaje cât mai explicite,dintre cele interzise minorilor.

Rac

Bărbaţii din această zodie nu vor ca partenerele lor să ştie ce fantezii au,dar ele nu sunt greu de intuit,mai ales că,de cele mai multe ori,fără să vrea,le dezvăluie parţial. Încurajează-l să faceţi joculeţe şi vei vedea că adoră să fie posesiv,să fie cel puternic,cel care deţine controlul absolut.

Leu

Dacă eşti destul de curajoasă încât să te laşi filmată în timp ce faceţi sex,partenerul tău va fi extrem de excitat. În cazul în care eşti un pic mai timidă sau nu îţi place să faci sex în faţa camerei,o oglindă pusă pe tavan sau pe peretele din capătul patului îl va entuziasma la fel de tare.

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt adaptabili şi schimbători,astfel încât o parte dintre ei ar putea avea o preferinţă sexuală mai bizară:deşi îşi iubesc partenerele,se gândesc mereu cum ar fi să facă sex şi cu altcineva. Aşadar,nişte costumaşe sexi,de chelneriţă,doctor,poliţist şi orice îţi trece prin cap,îl vor duce pe cele mai înalte culmi.

Balanţă

Cea mai profundă dorinţă a unei balanţe este să pună în practică una dintre fanteziile tale. Nu contează care,dacă poate face ceva interesant pentru tine în pat,se simte mai bine decât îţi poţi imagina. Vei fi încântată de modul în care această exteriorizare a ta îi creşte performanţele.

Scorpion

Niciodată nu subestima puterea unui act sexual,în cazul unui scorpion. Poţi crede că tot ce îşi doreşte este să fie lăsat în pace când e nervos,după o scurtă ceartă sau o zi grea la serviciu. În realitate,eliberarea prin sex este dorinţa lui secretă.

Săgetător

A face dragoste în locurile cele mai nebănuite este ceea ce îl excită cel mai mult pe săgetător. Da,acest lucru înseamnă că,uneori,vrea să faceţi sex în public,dar poate,de asemenea,să îşi dorească o escapadă romantică la munte.

Capricorn

Un Capricorn simte o nevoie nebună de sex mai ales când este grăbit. Dorinţa lui sexuală este să îi faci o vizită la birou şi să faceţi dragoste pe fugă,în timp ce se pregăteşte de o şedinţă importantă.

Vărsător

Poate dori,în anumite zile,să se întâlnească,pur şi simplu,cu tine doar pentru a face sex,după care să vă vedeţi fiecare de drum. Dar la fel de bine,poate şi să te caute pentru discuţii lungi sau pentru ieşiri romantice.

Peşti

Dacă un peşte vede o scenă sexy într-un film,o va derula la nesfârşit în mintea lui şi va dori să o recreeze în dormitor. Fie te îmbraci ca actriţa preferată,fie spui câteva cuvinte care declanşează o amintire a acelei scene,pentru a-l excita instantaneu.



Recente

diferenta de varsta jpg
Cupluri fericite jpg
cuplu jpg
7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine  Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție  foto   Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica  Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Inghetata preferata iti prezice compabilitatea in cuplu  Sursa foto shutterstock 644431765 jpg
Fexting  Ce este si cum afecteaza relatiile  Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie  foto   Shutterstock jpg
fructe  foto   Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu  Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg