Fantezii sexuale pe care le au toţi bărbaţii. Află ce îşi doreşte partenerul tău în pat!

fantezii jpeg

Orice bărbat are cel puţin o fantezie pe care şi-ar dori să o pună în practică. Vrei să îl surprinzi plăcut în pat şi să-i îndeplineşti una dintre fantezii? Iată la ce n-ar spune «nu» niciun bărbat.

Tu în rolul unei asistente sexy

Poate că nu ai place ideea de injecţii şi de asistente în spital,dar cu siguranţă tu îl vei excita la maximum dacă alegi să porţi un costum sexy de asistentă. 

Sex în trei

Ei bine,orice bărbat visează să facă sex cu două femei. Dacă eşti destul de dezinhibată şi vrei să-i faci pe plac partenerului tău,nu cere ajutorul unei prietene. Cel mai bine este să apelezi la o femeie pe care niciunul dintre voi nu o cunoaşte.

Fă-i un dans de streaptease

Când te gândeşti la streaptease,te gândeşti automat la clasica melodie a lui Joe Cocker şi la mult interes stârnit. Alege să fii originală dacă vrei să-ti surprinzi partenerul şi pregăteşte-ţi un colaj de muzică pe care poţi face mişcări provocatoare. Dă-ţi frâu liber imaginaţiei şi incită-ţi partenerul aşa cum se cuvine.

Fii profesoara cea sexy şi rea!

Rolul profesoarei sexy şi rea este o altă fantezie de-a bărbaţilor care merită pusă în practică. Îmbracă-te provocator,poartă o pereche de ochelari,strânge-ţi părul în coc,dă-te cu parfum şi cu ruj şi «scoate-ţi» iubitul la tablă.

Joacă rolul dominatoarei

Nu toţi bărbaţii vor să deţină controlul în pat. Aşadar,dacă ştii că partenerului tău îi place să-l domini,fii tu personajul «rău». Te poţi ajuta de o pereche de cătuşe,de o eşarfă cu care să-l legi la ochi şi poate chiar de un bici.