Fanteziile femeilor. Top 10 dorinţe sexuale de pus în practică

1 70034 original jpg jpeg

Vrei să ştii care sunt cel mai întâlnite fantezii sexuale pe care le au femeile? Am strâns fanteziile femeilor într-un top şi le poţi vedea în rândurile de mai jos. Dacă îţi surâde ideea şi poţi, pune în aplicare câteva. Şi iubitul tău se va bucura de iniţiativa ta.

Dacă eşti într-o relaţie de mult timp sau eşti căsătorită,probabil că nu-ţi mai poţi exprima atât de uşor fanteziile. Rutina şi alte sentimente te pot face să te simţi jenată de partener,dar să ştii că în multe cazuri ei aşteaptă invitaţie specială.

Spune-i ce vrei şi bucuraţi-vă de momente preţioase în doi.

1. Fanteziile femeilor în pat – Să fie dominate

De obicei,îţi place să ştii mersul lucrurilor în casă şi la serviciu,iar în viaţa sentimentală nu mai e nimic care să te surprindă. Poţi să condimentezi tu atmosfera în dormitor.

Când vine vorba de fanteziile femeilor trebuie menţionat că multe femei îşi doresc ca iubiţii lor să le ia pe sus la propriu şi să le ofere un tratament special,obligatoriu şi deloc romantic. Însă,aici e vorba doar de etalarea masculinităţii,nicidecum a agresivităţii.  

2. Fantezii sexuale ale femeilor – Sex în văzul lumii

Vei fi surprinsă să afli că multe reprezentante ale sexului frumos visează să facă dragoste în timp ce sunt privite cu invidie de alte femei sau cu mult interes de alţi bărbaţi.

3. Fanteziile femeilor în dormitor – Să facă dragoste cu bărbatul ideal

El nu există,şi oricum dacă ar fi fost,cel mai multe femei nu l-ar fi văzut,pentru că preferinţele se schimbă mereu.

Ei bine, fanteziile femeilor includ şi sexul cu un bărbat care le adoră,le oferă clipe de neuitat şi,după clipele intime,este acolo şi ascultă absorbit de cuvinte,are pregătit mereu umărul pe care se poate plânge în voie şi înţelege întotdeauna cât de greu e uneori să fii femeie.

4. Top fantezii sexuale ale femeilor – Să domine

Le place să fie dominate,dar şi viceversa este la fel de valabilă. Tu pe care o preferi? Da,multe femei visează la ambele variante. Vor să cucerească partenerul,să-l imobilizeze şi să-l lase să sufere de dorinţă,în timp ce se mişcă provocator în faţa lui.

5. Fanteziile femeilor – Să joace rolul negativ

Dacă de obicei sunt cuminţi,liniştite şi la locul lor,în vise întruchipează personajul unei tipe sexy,care cedează greu. Aceasta este o altă fantezie erotică pe care cele mai multe femei o împărtăşesc.

6. Ce vor femeile în dormitor – Să facă sex cu fostul

În lista cu foşti iubiţi trebuie să există un personaj mai aparte,pe care l-ai acceptat în viaţa ta pentru că era tot ce nu erai tu:adică ignora regulile şi trăia aventuros.

Nu eşti singura. E una dintre fanteziile femeilor de pretutindeni. Multe reprezentante ale sexuluifrumos visează la măcar o partidă de amor cu un bărbat dur.

7. Fanteziile femeilor – Sexul cu o altă femeie

Nu trebuie să ai altă orientare ca să ai această fantezie sexuală. Sexul cu altă femeie este o dorinţă frecvent întâlnită printre femei,fie că sunt mai conservatoare ori mai „deschise“ la minte.

De ce ai avea o asemenea fantezie,te întrebi? E foarte simplu! Pentru că o femeie chiar ştie ce să facă şi ce să nu facă,pentru a te simţi bine. Cel puţin în teorie.

8. Ce vor femeile în pat – Sex în grup

Mult-discutatul „menage-a-trois“ nu mai este de multă vreme ceva imposibil. Cu atât mai mult în fanteziile femeilor, despre care nu-ţi cere nimeni socoteală.

Să ştii că sunt foarte multe femei care ar vrea să vadă cum e să facă sex în grup,dar nu au curaj sau le e teamă că pot strica relaţia pe care o au. Oricum,fantezia există în mintea multor reprezentante ale sexului frumos.

9. Fanteziile femeilor – Amor nebun cu un necunoscut

Eşti într-o vacanţă şi întâlneşti un tip care arată interesant şi îţi face semne cu privirea că e interesat de tine. Te abţii sau intri în jocul lui?

În vise,multe femei merg mai departe şi se bucură de o partidă misterioasă cu un bărbat pe care nu-l vor mai revedea vreodată.

10. Fanteziile femeilor în pat – Orgasm oral

Visezică iubitul tău te răsfaţă cu orice ocazie cu sex oral? Bine ai venit în clubul femeilor de pretutindeni. Cel puţin,aşa susţin studiile în domeniu. Femeile vor să li se facă sex oral,dar multe doar visează la asta,fiindu-le jenă să le ceară iubiţilor acest favor.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg