Iată ce spune poziţia preferată despre tine!

1 68533 original jpg jpeg

Ai face orice tip de „echilibristică” în dormitor ca să-ţi încânţi partenerul - însă ţie ce-ţi place? Poziţiile care te duc pe culmile extazului spun multe despre personalitatea ta.

Poziţia misionarului. Dacă numai în felul acesta obţii „focuri de artificii” în budoar,nu înseamnă că eşti tradiţionalistă,conservatoare,sau că preferi să fii dominată. Dimpotrivă! Generozitatea de a-l lăsa pe celălalt să deţină controlul arată cine e de fapt adevăratul „boss”. Nebunatică mică!

Tu deasupra. Eşti sexy şi o ştii,şi nu eşti deloc inhibată- ba chiar puţintel exhibiţionistă. Îţi place să ţii frâiele şi nu te sfieşti s-o arăţi.  Foarte probabil că eşti o persoană activă,o sportivă împătimită sau o bună dansatoare.

Tu deasupra,cu spatele. Aşa îţi poţi exprima cel mai bine latura ta „carnală” şi neinhibată. În timp ce alţii asociază emoţia intimă cu poziţii care permit privitul în ochi şi sărutul,tu preferi sentimentalismelor plăcerea pură şi imediată.

„Pe la spate”. Plăcere carnală maximă.  Te imaginezi adeseori în ipostaze erotice îndrăzneţe,în care tu eşti,desigur,vedeta principală.

În picioare,la perete. Sex în picioare,contra unui perete – nu e tocmai la îndemâna oricui. Dar,dacă asta e poziţia care te aduce în extaz,înseamnă că ai o fire neconvenţională şi super-activă,nu neapărat extrovertită.

Lingura. Faptul că preferi ca partenerul să te învăluie pe la spate,atunci când sunteţi în pat – fie că faceţi sau nu sex – indică o relaţie în care amândoi vă simţiţi confortabil. Mai arată câtă nevoie ai să fii iubită,mângâiată,răsfăţată.

Kamasutra. Dacă contorsiunile tip Kamasutra te excită mai mult decât orice,eşti o mare amatoare de adrenalină şi o împătimită a experienţelor şi experimentelor,de orice fel. Eşti o persoană căreia îi place riscul,îndrăzneala  – nu numai la capitolul sex. De asemenea,eşti plină de energie,super-flexibilă şi lipsită de prejudecăţi şi de inhibiţii.

69. Preferinţa pentru această poziţie indică fie un grad înalt de armonie sexuală în cuplu,fie un maxim confort cu propria ta sexualitate. Pentru tine,nu există tabuuri între doi (sau mai mulţi) adulţi responsabili.

Citeşte şi:

Află tot ce voiai să ştii despre sex!

Aveţi acelaşi bioritm sexual?