Îl bănuieşti că te înşală? Aşa îţi dai seama că are pe altcineva. La ce să fii cel mai atentă

1 82550 original jpg jpeg

Îl bănuieşti că te înşală? Nu este deloc greu de aflat, ci trebuie să fii atentă la comportamentul lui şi să pui totul cap la cap. În majoritatea cuplurilor se întâmplă ca unul dintre parteneri să mai calce şi strâmb. Nu este nimic mai dureros decât să afli că bărbatul pe care il iubeşti te trădează. Iată câteva indicii care îţi arată dacă partenerul te înşală sau nu.

Evită intimitateaFaptul că refuză să mai întreţină relaţii intime cu tine ar trebui să îţi ridice un semn de întrebare. Partenerul tău a încetat să te mai sărute ori să te îmbrăţişeze la fel de des sau tandru ca altădată? Aceste schimbări de comportament apar, de obicei, cu un motiv. Este mai atent la modul în care se îmbracăÎntr-o relaţie stabilă, de cele mai multe ori partenerii nu mai sunt preocupaţi de felul in care se aranjează. Acesta este un lucru normal, atunci cand ne simţim siguri pe noi şi pe relaţia noastră. Însă atunci când iubitul tău a început să fie mai atent la felul în care arată, există riscul ca el să încerce să atragă atenţia altei persoane.

Cheltuie mai mult

În cazul în care observi anumite schimbări ciudate în situaţia financiară a partenerului tău, cum ar fi cheltuieli pe care nu le poate justifică, întârzieri în plata facturilor sau chiar modificări ale obiceiurilor legate de carduri sau conturi bancare (de exemplu, începe să îţi limiteze accesul la extrasele de cont sau dreptul de retragere) trebuie să începi să fii foarte atentă, deoarece este posibil să fie implicat într-o altă relaţie.

De asemenea, dacă observi că a crescut brusc valoarea facturii la telefon sau dacă pare să cheltuiască mai mulţi bani pe combustibil sau alte mijloace de deplasare este cazul să aveţi o discuţie serioasă.