Infidelitate: semnele care nu mint

1 70407 original jpg jpeg

Bănuieşti că partenerul tău îţi e infidel, dar nu ai dovezi sigure. Iată care sunt semnele care îţi confirmă bănuielile.

Îşi dă cu tone de parfum

Dacă bărbatul căruia nu-i păsa prea mult cum arată în prezenţa ta devine dintr-o dată foarte elegant – e un semnal de alarmă. Vrea să placă cuiva – iar acea pesoană nu eşti tu. Se bărbiereşte zilnic,îşi dă cu tone de after shave sau de parfum,se tunde,poartă pantaloni călcaţi la dungă şamd. E clar că încearcă să impresioneze pe cineva.

E brusc foarte ocupat

Brusc,iubitul tău e foarte ocupat. Are o mulţime de deplasări „pe teren”,inclusiv la sfârşit de săptămână. Nu răspunde la telefon şi la sms-uri pentru că e-n şedinţe,pleacă devreme,vine târziu. Dacă absentează din ce în ce mai mult şi dacă mai toate scuzele sunt legate de locul de muncă sau de ieşiri cu prietenii,ceva nu-i în regulă .

Are mereu răspunsurile pregătite

Dacă se grăbeşte să se justifice când îl întrebi de ce a venit acasă la 4 dimineaţa sau de ce nu a răspuns la telefon toată ziua,ciuleşte urechea. Fii atentă la nuanţe. S-ar putea chiar să încerce să dea vinape tine,pretinzând că eşti suspicioasă şi cicălitoare. Este de fapt doar o modalitate de a-ţi abate atenţia de la motivul real al absenţelor lui. Fii atentă şi dacă are răspunsurile mereu pregătite – la fel şi „alibiurile” („Întreabă-l pe Georgică,poate să-ţi confirme că am fost cu el”).

Cheltuie fără justificare

Dacă partenerultău contribuie tot mai puţin la bugetul casnic comun,fără ca cheltuielile să aibe o justificare vizibilă – obiecte noi cumpărate,rate şamd – e cazul să te alarmezi. Dacă banii se duc pe cadouri scumpe,oferite unui personaj „invizibil”? Verifică bonurile pe care le uită prin buzunare.

Nu-i mai pasă

Dacă înainte era îngrijorat sau încerca să empatizeze când îi relatai episoade mai puţin fericite prin care ai trecut la locul de muncă sau în viaţa de zi cu zi,acum pare să nu-i mai pese. Se uită la tine ca prin sticlă şi e cu gândul în altă parte. Răspunde cu complezenţă,ba chiar face glumiţe prin care te ia peste picior! Nici gând să mai încerce să găsească soluţii împreună cu tine!