Iubitul tău s-a logodit cu altă femeie? Iată prin ce stadii emoţionale treci!

1 64495 original jpg jpeg

V-aţi despărţit recent şi descoperi din întâmplare, cercetând contul lui de pe reţelele sociale, că s-a logodit. Nu credeai să te afecteze atât de mult, nu? Iată prin ce stadii emoţionale treci - şi cum se sfârşeşte totul.

Şoc şi gelozie

După ce primul şoc a trecut,simţi că te roade viermele geloziei.  Vrei sau nu să recunoşti,faptul că iubitul tău s-a consolat atât de repede îţi să un sentiment neplăcut.  Chiar nu ai contat deloc pentru el? Te-ai fi aşteptat să ţină doliu după despărţirea voastră-şi uite că el e deja în braţele alteia!

Furie

Treptat,simţi că te cuprinde o furie rece. Îţi vin în minte toate replicile pe care ţi le servea ca să justifice faptul că nu mai vrea să-ţi fie alături – „am nevoie de o pauză”,„simt nevoia să iau puţină distanţă”,„eu sunt de vină,nu pot să mă leg de cineva”. Uite că acuma le-a uitat pe toate,uite că se poate! Puteai să fii tu logodnica lui – afurisitul,  de ce n-a vrut?

Uşurare

După ce ai trecut peste acel frustrant „puteam să fiu eu”,îţi dai seama că chiar puteai să fii tu. Şi îţi dai seama că n-ar fi mers. Iarăşi certuri interminabile.  Iarăşi seri în faţa televizorului,la nesuferitele meciuri de fotbal. Şi sforăitul ăla imposibil... Mai bine că n-ai fost tu!

Amuzament şi milă

Deja eşti la faza la care te distrezi în avans,imaginându-ţi ce faţă va face „actuala” lui când va remarca că alesului îi e teamă de dentist,că are o grămadă de fobii şi de ticuri,că dă bir cu fugiţii ori de câte ori se iveşte o problemă mai greu de cuplu,că preferă compania amicilor de bere unei seri romantice în doi. Ba chiar ţi se face milă de biata fată – ai vrea s-o avertizezi cumva... Ba nu,aşa-i trebuie!

Nostalgie

După stadiul de amuzament,vine însă nostalgia. Ca un făcut,îţi aduci aminte doar de momentele bune în doi,de primul vostru dans împreună,de faptul înduioşător că-i plăceau copiii şi animăluţele şi că-şi dorea mai mult ca orice să aibe o familie cu tine...

Resemnare

După ce ai trecut prin toate stadiile emoţionale,apare în fine şi resemnarea:lasă-l să facă ce vrea,are şi el dreptul la fericire. El cu fericirea lui,tu cu a ta... Şi te decizi să nu te mai uiţi pe conturile lui de pe reţelele de socializare.