Jocuri erotice în funcţie de zodie

1 72723 original jpg jpeg

Jocurile sexuale nu sunt punctul forte pentru toate semnele zodiacale. Descoperă ce anume ţi se potriveşte cel mai bine, din punct de vedere erotic, şi lasă fantezia să zburde.

Jocuri erotice-Berbec

Veşnic independentă,femeia Berbec poate avea probleme cu exprimarea sexuală-ceea ce o poate face să se simtă vulnerabilă,iar ea urăşte asta. Vrea relaţia perfectă,iar dacă nu o poate găsi,este capabilă să rămână singură. Jocurile erotice nu sunt pe placul ei,dar,din când în când,poate prelua controlul şi încerca noi poziţii,doar pentru a arăta cine este şefa.

Jocuri erotice-Taur

Îi place să aibă control deplin,în special în cazul emoţiilor sale. Trei lucruri îi plac în viaţă:mătasea,arta si sexul. De aceea,un pat cu lenjerie de mătase,îmbrăcat în petale de trandafiri,o poate stimuli mai mult decât nişte cuvinte frumoase. Se plictiseşte uşor,aşa că va inventa noi jocuri rotice

Jocuri erotice-Gemeni

Plină de energie,nativei nu îi plac angajamentele pe termen lung,de aceea va fugi de relaţiile serioase. Îi place să se implice în relaţii superficiale,chiar în mai multe în acelaşi timp,şi să lase sexul să dicteze. Se ghidează după principiul:trăieşte clipa,aşa că rar i se va părea exagerat ceva în pat.

Jocuri erotice-Rac

Este veşnic îndrăgostită,de partener sau de cineva secret. Totuşi,iubitul ei este mereu pus pe un piedestal,motiv pentru care ar face orice pentru el. Nu doar că nu îi vede defectele,dar nici nu consideră că acesta ar putea cere prea mult de la el. Aşa că dacă iubitul îi propune o partidă de sexîn trei,există mari şanse să accepte.

Jocuri erotice-Leu

Această femeie trebuie să fie în centrul atenţiei,mai ales atunci când sunt străini în jur. Crede că este cea mai bună şi emană încredere în sine şi sexualitatea. Leul este un pic răsfăţat,deci orice joc erotic în care partenerul este la picioarele ei o va captiva şi încânta.

Jocuri erotice-Fecioară

Această femeie este întruchiparea romantismului. Dantela,lumina lumânărilor,aranjamentele florale ... toate astea creează cadrul perfect pentru a trezi în ea simţurile erotice. Emană o aură de mister sexual,aşa că atrage bărbaţii ca un magnet,însă se dedică trup şi suflet doar celui care îi demonstrează că o poate iubi,respecta şi proteja.

Jocuri erotice-Balanţă

Această femeie este o enigmă. Are mereu nevoie de un salvator,dar nu îi place să i se reproşeze că nu se descurcă singură. Balanţa este seducătoare şi mereu îndrăgostită. Mereu. Cu toate astea,mintea ei nu este întunecată,aşa că nu va face nimic din ceea ce nu îşi doreşte cu ardoare. O atrag jocurile în care ea este stăpâna şi el sclavul.

Jocuri erotice-Scorpion

Sexualitatea este forţa ei cea mai mare şi atrage în jur tot felul de oameni,nu mereu de bună calitate. Ştie ce vrea,aşa că dacă arată atenţie cuiva,înseamnă că acesta are mari şanse să îi devină iubit. Are mereu un as în mâneca,iar răspunsul ei la orice conflict conjugal este sexul. Ce poate linişti mai repede apele,decât o partidă pasională,de preferat în natură?

Jocuri erotice-Săgetător

Viaţa pentru Săgetător este un lung şir de aventuri. Este mereu în căutare de ceva interesant. Această femeie iubeşte viaţa. La 20-30 de ani poate să-şi dorească să facă sex cu cât mai mulţi parteneri,ca mai apoi,după 35-40 de ani,să se liniştească şi să devină o familistă convinsă. Din punct de vedere sexual,îi place să fie o apariţie spontană.

Jocuri erotice-Capricorn

Are nevoie să se simtă în siguranţă,iar când găseşte partenerul ideal,nu îi mai dă drumul. Deşi nu îi plac provocările,este de acord să folosească ceva recuzită atunci când este în dormitor,cum ar fi un vibrator sau un halat sexy de asistentă.

Jocuri erotice-Vărsător

Nu îi place să viseze cu ochii deschişi şi nici să îl aştepte pe Făt Frumos.  Pe termne lung,nu este capabilă să îl respecte pe cel de lângă ea,de aceea,bărbaţii familişti nu se lipesc de ea. În schimb,aventurierii găsesc în ea o parteneră înfocată,care iubeşte chiar şi joculeţele mai dure,cum ar fi bătaia cu biciul şi folosirea cătuşelor.

Jocuri erotice-Peşti

Este mereu nerăbdătoare,aşa că partenerul acestei native este cel mai norocos. Dacă refuză o partidă de sex,înseamnă că există o problemă serioasă. Totuşi,este o femeie sensibilă,o casnică dedicată,aşa că propunerile indecente ar putea să nu fie pe placul ei. Dar la indecent nu intră şi sexul în lift.Recente

fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă foto  Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg