Lucruri pe care nu le ştiai despre prezervative

prezervative jpeg

Considerat ca fiind un mijloc sigur de protecţie împotriva sarcinilor, prezervativele se pot găsi în comerţ în diferite variante. Descoperă mai jos lucruri pe care nu le ştiai despre prezervative, modul lor de folosire, dar şi care sunt cele mai rezistente!

Atenţie la depozitare!

Temperatura locului îi care ţii prezervativele este importantă. Trebuie să le fereşti de căldură pentru că aceasta deteriorează latexul şi rişti să se rupă în orice moment.

De asemenea,ai grijă să nu îl ţii în vecinătatea unor obiecte care îl pot perfora. De pildă,în ruscaci sau în genţi,prezervativele nu sunt foarte bine protejate dacă nu sunt puse separat,în buzunare speciale.

Ambalajul nu se rupe cu dinţii

Prezervativul este un dispozitiv confecţionat din latex sau alte materiale,care aplicat pe penisul în erecţie,înaintea unui contact sexual nu permite ejacularea spermei în vagin. Dar pentru a fi eficient este necesar să fie în termenul de garanţie şi să-l foloseşti corect.

Întotdeauna verifică data la care expiră,iar dacă observi că este deja expirat,aruncă-l. De asemenea,este total contraindicat să rupi ambalajul cu dinţii,fiindcă rişti ca acesta să se rupă fără ca tu să observi. Indicat este să rupi ambalajul cu degetele.