Lucrurile de care un bărbat nu ţine cont atunci când te iubeşte

1 76999 original jpg jpeg

Dacă ţi-ai găsit jumătatea şi te afli deja într-o relaţie, poate că te întrebi ce anume l-a atras cel mai mult pe partenerul tău la tine când te-a cunoscut. Dacă eşti singură şi ai dubii în privinţa anumitor lucruri care crezi că îl vor ţine la distanţă, află că bărbatul potrivit pentru tine le va ignora complet. Iată care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îţi faci griji!

Înălţimea

Dacă eşti foarte înaltă,  este foarte posibil să trăieşti cu ideea că bărbaţii interesanţi sunt mereu mult mai scunzi decât tine. Chiar dacă decât majoritatea celor care ţi-au captat atenţia sunt mai scunzi decât tine , dacă au alte calităţi care contează, veţi trece peste acest aspect. Înălţimea ta nu-l va pune pe nimeni pe fugă, în niciun caz dacă nu este un om superficial.

Veniturile tale

Foarte multe femei muncesc din greu şi au satisfacţii profesionale şi implicit un salariu satisfăcător. Acest lucru poate reprezenta o provocare pentru cel cu care te întâlneşti, mai ales dacă situaţia lui financiară nu este la fel de bună ca a ta. Dacă nu este gelos pe succesul tău şi dimpotrivă, te sprijină, înseamnă că ai lângă tine un om de calitate.

Inteligenţa ta

Sunt femei cu un IQ foarte ridicat şi uneori consideră că acesta este mai mult un dezavantaj decât un avantaj. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că se întâlnesc cu persoana nepotrivită, care se simte intimidată de inteligenţa lor. Nu încerca să te schimbi pentru nimeni, în special dacă schimbarea nu te ajută să creşti!

Familia ta

Un om ar trebui în primul rând să te placă şi să te aprecieze pentru ceea ce eşti tu, chiar dacă provii dintr-o familie dezbinată sau cu o situaţie financiară nu tocmai bună. Nu trebuie să îţi fie ruşine cu ceea ce eşti. Dacă este un bărbat matur şi ţine cu adevărat la tine, aceste aspecte nu vor conta absolut deloc.

Ce îţi doreşti de la o relaţie

Ai mai auzit poate că nu este indicat să îţi exprimi dorinţa de a avea o relaţie serioasă încă de la primele întâlniri, căci îl vei putea pune pe fugă. Dacă este un om asumat, care îşi doreşte acelaşi lucru ca şi tine, te va aprecia pentru că eşti statornică. În caz contrar, dacă reacţia lui este să se îndepărteze după ce îţi află intenţiile,  înseamnă că în realitate ale lui nu erau deloc serioase, aşa că nu ai pierdut nimic dacă pleacă.

Defectele fizice

Absolut nimeni nu este perfect însă tocmai acest lucru ne face să fim unici! Poate că nu-ţi plac anumite lucruri la tine, dar el nici nu le va observa. Nu te gândi prea mult la ceea ce te deranjează, ci pune-ţi în evidenţă atuurile! Învaţă să ai încredere în tine şi să te iubeşti aşa cum eşti şi vei vede că şi el va avea aceeaşi atitudine faţă de tine.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg