M-am îndrăgostit de şeful meu – ce fac?

1 66301 original jpg jpeg

Îţi bate inima cu putere ori de câte ori îi auzi vocea. Când intră într-o încăpere, te înroşeşti - şi când îţi adresează cuvântul, te fâstâceşti ca o fetişcană. Te-ai îndrăgostit de şeful tău şi nu ştii cum să reacţionezi...

Analizează-te

În fiecare companie,la fiecare loc de muncă,patronul e centrul preocupărilor. Fie că e iubit sau detestat,e pomenit întotdeauna în discuţii şi există mai mult ca ceilalţi colegi. Să nu cumva să iei această preocupare constantă drept ceea ce nu este:dragoste,afecţiune. Fă-ţi bine analiza interioară înainte de a începe să-i faci curte – sau de a răspunde avansurilor lui.

Pune-ţi câteva întrebări

Dragostea la locul de muncă e un lucru cu dus şi-ntors-şi totuşi,eşti amorezată iremediabil. Înainte de a te lansa în această aventură,care se poate sfârşi prost,pune-ţi câteva întrebări. Eşti sigură că acesta e bărbatul vieţii tale – cel cu care poţi împărţi viaţa de zi cu zi? Nu cumva eşti într-una din perioadele în care te simţi neglijată de actualul tău partener-şi vrei să compensezi cumva situaţia? Sau te afli într-o perioadă critică – separare,divorţ,certuri conjugale? Dacă ai necazuri în viaţa de cuplu,devii hipersensibilă:un surâs,un cuvânt bun te pot face să te crezi îndrăgostită.

Atmosfera la locul de muncă

A avea o relaţie cu şeful tău îţi va îngreuna situaţia la locul de muncă. Dacă,odată începută relaţia cu boss-ul,vei fi promovată,toată lumea va şopti că nu-i din cauza meritelor tale,ci pentru că împarţi aşternutul cu el. Şi şeful tău s-ar putea să dea de necaz:îşi pierde autoritatea,credibilitatea – iar asta duce la o scădere a productivităţii. Climatul în întreprindere va fi unul nesănătos – pentru că angajaţii au adesea tendinţa de a sabota munca celei care are o relaţie cu patronul.

O relaţie transparentă

Dacă ai luat în calcul toate consecinţele pasiunii tale pentru şef şi totuşi,vrei să continui,asumă-ţi dinainte toate responsabilităţile gestului tău. Dacă şi patronul tău pare pe aceeaşi lungime de undă cu tine – adică,e îndrăgostit – căutaţi împreună soluţii. Poate îţi vei găsi tu un alt loc de muncă – sau poate îşi va găsi el. Sau poate veţi începe împreună acest drum lucrând la aceeaşi companie,însă fără a o face în secret. Plănuiţi o petrecere cu angajaţii care vă sunt prieteni şi anunţaţi decizia voastră de a fi împreună. Transparenţa e mai bună decât dragostea ascunsă,care dă naştere la bârfe.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg