Mari greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor

1 65973 original jpg jpeg

Dacă stăm să ne răscolim puţin amintirile, ne dăm seama ca am greşit şi noi, atunci când, îndrăgostite, am exagerat, dăruind mai mult decât ar fi trebuit sperând că vom pune mâna pe Făt-Frumos. Iată care sunt marile greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor:

Faci primul pas. E poate cea mai cunoscută dintre marile greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor. Nu acosta tu bărbatul,lăsă-l pe el să se arate interesat de tine şi să vină către tine. În felul acesta,bărbaţii care vor doar să flirteze cu tine vor putea fi deosebiţi de cei care au intenţii serioase.

Văitatul este una dintre cele mai mari greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor

Te vaieţi! Şi acest lucru este pe lista cu mari greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor. Adevărul este că nici un bărbat nu suportă acest lucru. Este bine să vorbeşti despre tine la primele întâlniri,dar nu începe să te plângi imediat de greutăţi,de situaţia financiară ori de necazurile de la serviciu sau să-i povesteşti ce greşeli ai comis în trecutele poveşti de iubire. Mai bine ascultă ce povesteşte el şi în ce mod face acest lucru. Bărbaţilor le plac femeile puternice,optimiste şi care au încredere în ele.

Accepţi întâlniri fixate în ultimul moment. Nu-i deloc un comportament adecvat unei lady. Deşi e una dintre marile greşeli ale femeilor în cuceririle bărbaţilor,foarte multe femei acceptă orice propunere din partea prinţului. Însă,ar trebui să ştii că cel care îţi telefonează la ora 19.00,ca să îţi spună că la ora 20.00 aveţi bilete la cinema,are senzaţia că pentru el eşti oricând de găsit. Rişti să ajungi neinteresantă în scurt timp. Dacă vrei ca acest lucru să nu se întâmple,spuneţi-i amabil,dar ferm,că din păcate nu ai timp. Termină convorbirea telefonică după cel mult 5-7 minute,chiar dacă nu ţi-ai dori acest lucru.

Mari greşeli ale femeilor în cucerirea bărbaţilor:fac pe naivele şi lasă totul la vedere

Îţi petreci întreaga seară cu el,încă de la prima întâlnire. Acest lucru este total greşit. Primele rendez-vous-uri n-ar trebui să dureze mai mult de 3 – 4 ore. Spune-i că nu eşti disponibilă pentru mult timp şi că ai un program foarte încărcat,iar dacă mai vrea să afle răspuns la unele întrebări,o să încerce să te întâlnească iar.

Adopţi o voce de copil. De ce ai crede că un bărbat se simte atras de ideea că vorbeşte cu un copilaş? El îşi doreşte o femeie în toată firea,nu cineva care să-l facă să se simtă ca şi cum ar vorbi cu fiica lui.

Faci pe naiva. Dacă voia să se amuze pe seama prostiei cuiva,se ducea la un spectacol comic. Cum crezi că ar putea ajunge să-şi petreacă viaţa cu tine dacă tu nu îl stimulezi intelectual? Aşa că,pe lângă subiectele amuzante,găseşte şi ceva interesant de vorbit,care să arate că eşti la curent cu lumea în care trăieşti.

Laşi totul la vedere. Poate că te simţi sexy purtând o pereche de pantaloni strâmţi şi o bluză foarte decoltată,dar bărbatul cu care ieşi în oraş nu va aprecia că toţi ceilalţi se uită la însoţitoarea sa. Mai mult,i se va părea mai incitant să îşi poată pune imaginaţia la muncă şi să-şi închipuie ce se află sub o vestimentaţie decentă şi stilată.Recente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg