Mariajul lui Mick Jagger cu Bianca s-a încheiat chiar în ziua nunţii lor. Care a fost cauza?

2 mick jagger bianca jagger fotojet jpg jpeg

Mick Jagger era deja unul dintre cele mai mari staruri rock din lume atunci când a întâlnit-o pe Bianca, la un concert Rolling Stone din Paris, în 1970. „Mick, ea este Bianca!”, i-a spus pictorul american Donald Cammell când le-a făcut cunoştinţă. „Voi doi o să aveţi o poveste de dragoste foarte frumoasă! Sunteţi făcuţi unul pentru celălalt!” Aşa a fost oare?

A existat, într-adevăr, o poveste de iubire între ei, rockerul şi tânăra ajungând la altar în mai puţin de un an, când Bianca era deja însărcinată cu primul lor copil. Au devenit rapid cuplul momentului, însă relaţia lor n-a rezistat prea mult timp. Bianca a intentat divorţ pe 1 mai 1978, însă problemele dintre ei au apărut cu mult timp înainte de acea dată, după cum chiar ea a recunoscut: „Căsnicia mea s-a încheiat chiar în ziua nunţii noastre!” Ce s-a întâmplat atunci?

Născută în Nicaragua, Blanca Pérez-Mora Macías l-a întâlnit pe liderul trupei Rolling Stones la Paris, în septembrie 1970. Ea a participat la petrecerea de după unul dintre fabuloasele lor concerte, iar amicul lor comun, Cammell, le-a făcut cunoştinţă. Se pare că chimia dintre ei a fost instantă!

“N-a existat niciun dubiu că Mick nu s-ar îndrăgosti de Bianca. Mick s-a uitat în ochii ei şi s-a văzut pe el însuşi”, a dezvăluit una dintre fostele iubite ale rockerului pentru The Baltimore Sun. „Amândoi aveau toane, secrete şi erau melancolici. Se potriveau de minune!”, a confirmat un amic de-ai lui Mick.

Cu alte cuvinte, a fost dragoste la prima vedere! Bianca s-a îndrăgostit de idolul femeilor pe loc, iar viaţa cu el era „doar o fantezie”, adăugând „Nu ar trebui să zic asta, dar el era extrem de arogant!...” Cu toate astea, au devenit soţ şi soţia nouă luni mai târziu.

Nunta a avut loc la Saint-Tropez, în Franţa, pe 12 mai 1971, iar mireasa era deja însărcinată în patru luni. Invitaţi ca Paul McCartney şi Ringo Starr au participat la ceremonia de vis dintre cea care capta privirile tuturor în costumul ei Yves Saint Laurent şi mirele în pantofii lui sport în culorile curcubeului.

Întregul eveniment era urmărit cu încântare de cei prezenţi, care nici măcar nu bănuiau tensiunea din culise dintre cei doi miri. Bianca refuzase să semneze contractul prenupţial de 28 de pagini înainte de nuntă, după care s-a retras singură în apartamentul proaspeţilor însurăţei, în timp ce Jagger a petrecut până la 4 dimineaţa cu invitaţii lor.

În noaptea nunţii lor, Bianca a avut o revelaţie despre care a vorbit, pentru prima dată, într-un interviu oferit în 1986 celor de la New York Daily News: „Căsnicia mea s-a încheiat în ziua nunţii noastre!”

Totuşi, după o ceremonie şi-o petrecere nupţiale răsunătoare şi cu un copil deja conceput, cei doi miri n-aveau de gând să se despartă la numai câteva ore după ce-şi uraseră dragoste pe viaţă. De fapt, cei doi soţi au rămas împreună şapte ani, timp în care ea nu s-a mulţumit să fie doar doamna Jagger, ci a încercat să-şi facă propriul nume în cercurile selecte din New York. Iar acest lucru a fost parte din problema majoră a celor doi soţi...

Mick nu suporta să fie vreodată eclipsat de cineva, iar succesul soţiei lui îl deranja tot mai mult. Fiica celor doi, Jade, a venit pe lume în octombrie 1971, iar proaspăta mămică se bucura din plin de atenţia primită din toate părţile. n faimosul club Studio 54, Bianca devenise un personaj mai cunoscut şi mai admirat chiar decât soţul ei. „Exista o competiţie clară între ei doi. Ea era clar Regina din Studio 54, în timp ce el ura acest lucru”, a mărturisit un amic comun pentru The Baltimore Sun.

Oricum, la scurt timp după nuntă, cei doi soţi nu petreceau prea mult timp împreună. Din 1972, el a plecat din nou în turnee cu trupa lui şi, când era în oraş, se închidea în studio, pentru a compune şi a înregistra hituri.

Într-un final, mariajul lor s-a încheiat din cauza unei aventuri extraconjugale ale lui – cea cu Jerry Hall. Până la ea, Mick mai călcase strâmb, mai cedase tentaţiilor din jurul lui, dar niciodată la fel de implicat şi de îndrăgostit ca în idila cu Jerry. Cei doi amanţi s-au întâlnit tocmai în Studio 54, unde soţia lui îşi făcea veacul, în 1976 şi au rămas împreună până în 1999, în ciuda dificultăţilor pe care le-au întâlnit de-a lungul relaţiei lor îndelungate. După ce a descoperit aventura soţului ei, Bianca a depus actele de divorţ, pe 1 mai 1978, din cauza infidelităţii lui. Nici ea nu era vreo uşă de biserică, însă era mult mai discretă cu aventurile ei decât era Mick.

Bianca a dezvăluit ulterior, în Vanity Fair, că „starurile rock sunt cei mai proşti soţi din lume”. E posibil să fi ştiut acest lucru încă din prima lor zi petrecută ca soţ şi soţie, însă n-a încercat să acţioneze în concordanţă cu acest lucru dintr-un singur motiv simplu – fătul pe care-l purta, pe-atunci, în pântece.

Foto - ShutterstockRecente

Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg
dragoste sex jpg
relație nouă jpg
Gelozie jpg
Convingeri toxice care pot distruge o relatie Sursa imagine shutterstock 381409303 jpg
Cum testeaza un barbat o partenera in functie de zodia lui Sursa imagine Pixabay jpg
rutinaa in cuplu shutterstock 645816364 jpg
tainele orgasmului shutterstock 47542420 jpg